Σε εορταστικό κλίμα ο διεθνής φιλικός αγώνας βετεράνων Κεφαλονιάς -Ερυθρού Αστέρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου [εικόνες]
Αθλητισμός
15/10/2024 | 10:32

Με πολύ κόσμο και σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο διεθνής φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στους Βετεράνους της Κεφαλονιάς και αυτούς του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου.

Οι κερκίδες γέμισαν κόσμο διαφόρων ηλικιών που ήρθαν να απολαύσουν έναν όμορφο αγώνα, ενώ η παρουσία του πρέσβη της Σερβίας, Nikola Nedeljkovic, προσέδωσε περαιτέρω λάμψη στο γεγονός.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σωτήρης Κουρής, η αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού Ελένη Παπαναστασάτου, οι αντιδήμαρχοι Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμηδός, Σπύρος Σαμούρης και Διονύσης Κωνσταντάτος, ο επικεφαλής της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” Γιάννης Λυκούδης, ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά, Βίκτωρ Ρουχωτάς και ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και παρακολούθησαν το εξαιρετικό ματς.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας διοργανώθηκε από την Κεφαλληνιακή Εταιρεία Ελληνοσερβικής Φιλίας, στο πλαίσιο των 30 χρόνων αδελφοποίησης του Δήμου Αργοστολίου με τη σερβική πόλη Σάμπατς, υπό την αιγίδα του Προξενείου της Σερβίας και με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο η Βάνια Σαμόλη.

Για το ρεπορτάζ να πούμε ότι ο αγώνας έληξε με σκορ 1-0 υπέρ των Σέρβων, αλλά το αποτέλεσμα είχε μικρή σημασία μπροστά στη φιλική ατμόσφαιρα.

Ακολούθησαν βραβεύσεις και απονομές αναμνηστικών μεταλλίων.

Το φωτορερτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer