Ημερίδα «Παιδεία στα Μέσα» από το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και τη ΓΓΕΕ
Κοινωνία
14/10/2024 | 18:49

Ημερίδα με θέμα «Παιδεία στα Μέσα» από το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας και τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης

Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης και το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Παιδεία στα Μέσα», την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024, από τις 18:00 έως τις 20:00, στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Αρσένης» στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς (Λ. Αντώνη Τρίτση 1).
Η ημερίδα έχει στόχο να προάγει την «Παιδεία στα Μέσα», μια κρίσιμη δεξιότητα για τη σύγχρονη εποχή όπου οι τεχνολογίες επικοινωνίας εξελίσσονται συνεχώς, επηρεάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες ενημερώνονται και επικοινωνούν. Απευθύνεται τόσο σε μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, όσο και σε κάθε πολίτη που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις βασικές λειτουργίες και τους κινδύνους των μέσων ενημέρωσης, ώστε να μπορεί να τα αξιοποιεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δρ. Δημήτρης Γαλαμάτης, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Βασίλειος Παπακώστας, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Θα μιλήσουν επίσης ο Σωτήρης Τριανταφύλλου, Πρόεδρος ΠΟΕΣΥ, οι Αναστασία Κατσαουνίδου και Πατρίτσια Γερακοπούλου, Επ. Καθηγήτριες και η Σοφία Λάτσου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης, ΓΓΕΕ. Τον συντονισμό θα έχει η Βάλια Καϊμάκη, δημοσιογράφος, Επί. Καθηγήτρια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Περισσότερες πληροφορίες και πλήρες πρόγραμμα στο dmc.ionio.gr

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer