Ναυτικός Όμιλος: Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας στο Αργοστόλι [εικόνες]
Αθλητισμός
12/10/2024 | 14:46

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Αργοστολίου, οι αθλητές του και η προπονήτρια τους κάνουν γνωστό στους συμπολίτες μας ότι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, μετά από 12 χρόνια πραγματοποιήσαμε Κωπηλατικούς Αγώνες στον κόλπο του Αργοστολίου.
Παρόλες τις ελλείψεις στις εγκαταστάσεις μας που έγιναν μετά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στον
χώρο, κάτι που δεν άφησε καλές εντυπώσεις, όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρξει κατανόηση και
συνεργασία. Όμως ως προς το μέρος της διοργάνωσης όλα ήταν άψογα. Με την εμπειρία που έχει ο όμιλος μας μείνανε όλοι ικανοποιημένοι λαμβάνοντας συγχαρητήρια από τις αποστολές και τη διαιτησία. Αυτό μας αναπτέρωσε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας για το καλό των παιδιών και του τόπου μας. Τέλος, ελπίζουμε την ερχόμενη αθλητική χρονιά να αναλάβουμε την Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, όπως και μας πρότειναν.
Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία και συμμετοχή τους: 1) ο Όμιλος Ερετών (ο αρχαιότερος
όμιλος στην Ελλάδα) με 9 αθλητές, 2) ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνας με 11 αθλητές, 3) ο Ναυτικός Όμιλος Βορείου Ιονίου με 3 αθλητές. Οι ομάδες διανυκτέρευσαν στους ξενώνες του Αγίου Γερασίμου. Στους αγώνες μας συμμετείχαν συνολικά 37 αλθητές και 36 πληρώματα με 11 σειρές αγωνισμάτων στο πρόγραμμα. Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 14 αθλητές μας έμπειρους και μη και έλαβε μέρος σε 9 από τις 11 σειρές. Οι θέσεις που κατέλαβαν σύμφωνα με το πρόγραμμα ήταν οι παρακάτω:

Σκιφ Αρχαρίων Παίδων γεν. 2013-2014:
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΤΟΣ ΦΩΤΗΣ: 2 η θέση

Σκιφ Παίδων:
ΜΠΑΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ: 2 η θέση
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: 4 η θέση

Διπλό σκιφ Αρχαρίων Παίδων:
ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ – ΔΗΜΟΥΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: 1 η θέση

Σκιφ Αρχαρίων Παίδων:
ΓΑΡΜΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ: 2 η θέση
ΓΑΡΜΠΗΣ ΣΠΥΡΟΣ: 5 η θέση
ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: 6 η θέση

Διπλό Παίδων:
ΜΠΑΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ – ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: 2 η θέση

Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων:
ΈΡΤΣΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ: 2 η θέση
ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ: 4 η θέση

Διπλό Αρχαρίων Κορασίδων:
ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΣΙΜΩΝΗ – ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑ: 1 η θέση

Σκιφ Κορασίδων:
ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ: 2 η θέση
ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΙΣΑΒΕΛΛΑ: 3 η θέση

Ευχαριστούμε τους διαιτητές κ. Γ.Τσερνόγλου, κ. Ν.Σαμίου, κ. Ν.Χάμπιλος και κ. Α.Δημητρίου.

Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν την διοργάνωση αυτή, τον Δήμο Αργοστολίου, το Λιμεναρχείο, το Λιμενικό Ταμείο και την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, το ΕΚΑΒ, την προπονήτρια κολύμβησης κ.Μωραΐτου Αλεξία για την οργάνωση των αγώνων και τους αθλητές της που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, την παιδίατρο κ.Βίλλυ Γεωργοπούλου ως γιατρός των αγώνων, την AVIN και τον κ.Στυλιανουδάκη Άκη, το εστιατόριο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ, τον κ.Χαραλαμπάτο Νίκο και την ΑΦΟΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΤΟΥ, το ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΚΑΦΕ, τα ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΛΛΑΤΟΣ, τα είδη δώρων ΆΛΚΗΣΤΙΣ και την κ.Κοκκόση Αναστασία, τον κ.Κουταβά Όθωνα και την ΗΧΟΘΕΑΜΑ και τους κ.Αλέξανδρος Παπαδάτος, κ.Γιώργος Τεκμενίδης και κ.Διονύσης Γαρμπής για τη βοήθεια τους. Τέλος, ευχαριστούμε την Μονή Αγίου Γερασίμου για την φιλοξενία των ομάδων που ήρθαν καθώς αποτελούν ένα μέρος για την άψογη διοργάνωση των αγώνων αυτών.

 

Από το ΔΣ του ΝΟΑ

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer