Το …φάντασμα των Τζαννάτων -Εικόνες ντροπής από ένα ξεχασμένο γήπεδο της περιφέρειας
Αθλητισμός
08/10/2024 | 14:13

Χτίστηκε ως προπονητικό γήπεδο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 γι αυτό δόθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, με απώτερο σκοπό οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του να μείνουν ως κληρονομιά στην τοπική κοινωνία.

Σήμερα, είκοσι χρόνια από τότε έχει απομείνει μόνο η σκιά του.

Εγκαταλειμμένo απο την Πολιτεία και απο το Δήμο Αργοστολίου, ρημαγμένο απο το χρόνο και λεηλατημένο απο τους επιτήδειους.

Οι κερκίδες που ειναι κατασκευασμένες με κεραμικά πλακάκια και τα γκολπόστ που αντέχουν στο χρόνο θυμιζουν την παλια αίγλη του.

Ο δημος δεν ενδιαφέρθηκε και τα τελευταία χρόνια εγκαταλείφθηκε εντελώς. Ετσι κι αλλιως ο Δήμος ποτε δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτή την περιοχή Ελειού – Πρόννων

Μέσα το γκαζόν γιγαντώθηκε μαζι με τα αγριόχορτα, και γίδια και πρόβατα κάνουν “παρτυ” εκει που έπρεπε να παίζουν ποδόσφαιρο και να αθλούνται τα παιδιά της ευρύτερης περιοχης Πόρου, Αγίας Ειρήνης, Τζαννάτων, Αγιου Νικολάου, Καπανδριτίου, Αη Γιώργη και άλλων χωριών..

Η στέγη του είναι έτοιμη να πέσει, στο εσωτερικό έχουν κλαπεί τα πάντα άνω τα σίδερα σκουριάζουν και η τοιχοποιία παρουσιάζει ρήγματα (οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές). Οι κάτοικοι ζητούν να ζωντανέψει το γήπεδο να μπορούν να παίζουν με ασφάλεια ποδόσφαιρο τα παιδιά τους, αλλά φωνάζουν σε ώρα μη ακουόντων.

Κι όμως αυτοί απο τους φόρους τους το πλήρωσαν για να καταντήσει σήμερα ένα …φάντασμα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer