Στην Κέρκυρα το Ferrari Club «Passione Rossa»
Life
03/10/2024 | 20:14

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργανώνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην Κέρκυρα εκδήλωση επίδειξης πολυτελών οχημάτων από το FERRARI Club «Passione Rossa»

Στην Κέρκυρα θα βρεθεί το FERRARI Club «Passione Rossa» την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του.

Το μεγαλύτερο club ιδιοκτητών πολυτελών οχημάτων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας FERRARI θα εκθέσει τα εντυπωσιακά μοντέλα του σε ειδική εκδήλωση – έκθεση, η οποία θα λάβει χώρα στην Άνω Πλατεία (πλησίον του σιντριβανιού), την Κυριακή 6 Οκτωβρίου από τις 09:30 έως τις 12:45.

Το κόστος της διοργάνωσης καλύπτεται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων, που έχουν γίνει από το FERRARI Club «Passione Rossa», έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού για τη σημασία της εναλλακτικής τουριστικής προβολής της χώρας.

Το FERRARI Club «Passione Rossa» ιδρύθηκε από τον δρ. Fabio Barone (Φάμπιο Μπαρόνε) το 1999, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του μέχρι σήμερα. Μέλη του Club είναι αποκλειστικά βιομήχανοι και μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες αυτοκινήτων FERRARI. Έχει ως σκοπό του τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο, τα οποία αποτελούν αντικείμενο λατρείας από οπαδούς της αυτοκίνησης, καθώς και σύμβολα κοινωνικού στάτους, ευπορίας και ταχύτητας.

Το FERRARI Club «Passione Rossa» επισκέφθηκε το 2018, για την πρώτη φορά, την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Μέτσοβο, τα Γιάννενα και την Κέρκυρα με τριάντα πολυτελή αυτοκίνητα απ’ όλη την Ιταλία συμμετέχοντας σε διάφορες εκδηλώσεις. Το 2019 επισκέφτηκε την Πάτρα και εκ νέου την Κέρκυρα με σαράντα αυτοκίνητα, το 2021 παραβρέθηκε στον Πειραιά, το 2022 στην Δυτική Θεσσαλία και το 2023 στην Κέρκυρα με τριάντα αυτοκίνητα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer