Κώστας Ευαγγελάτος: Οκτώβρης 2024, φθινόπωρο Τέχνης και λόγου [βίντεο]
Πολιτισμός
03/10/2024 | 18:18

Ο Κώστας Ευαγγελάτος με τις μεγάλες επετειακές εκθέσεις του, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο με μεγάλη επιτυχία στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά και στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Θεσσαλονίκης παρουσίασε στους φιλότεχνους ένα εκτενές φάσμα των εικαστικών, αισθητικών του αναζητήσεων. Στο 52ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα εκτέθηκαν στο περίπτερο των Εκ. Ατέχνως πολλές ποιητικές συλλογές σημαντικών Ελλήνων και ξένων λογοτεχνών που περιλαμβάνουν σχέδια του καθώς και η πρόσφατη ποιητική του συλλογή “Εγκόλπια ιάματα”. Παρουσιάστηκαν επίσης ποιητικές συλλογές του στο περίπτερο της Πανελλήνιας Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

 


Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2024 συμμετέχει με το έργο του “Κόροιβος-ο πρώτος Δρομέας” στην διεθνή εικαστική έκθεση “Αθλητικό Ιδεώδες. Άνθρωπος και Τέχνες ΙΙ”, με επιμέλεια της Δρ.Μαρίνας Γκόντα, που λειτουργεί στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” του Αργοστολίου.
Εχουν προγραμματιστεί προσεχείς συμμετοχές του σε εικαστικές εκθέσεις και τιμητικές λογοτεχνικές παρουσιάσεις στην Αθήνα και άλλες πόλεις.

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΗΝΑ!

www.rodopicollection.blogspot.com

Μια συνέντευξη του Κώστα Ευαγγελάτου:

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer