Απολογισμός 40ης ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ –Ευχαριστήρια
Πολιτισμός
01/10/2024 | 23:15

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 40η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, που διοργάνωσε η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, το τριήμερο 27 – 29 / 9 24, στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι.

Συμμετείχαν 19 χορωδίες από την Βόρεια Ελλάδα, την Κεντρική Ελλάδα, την Αττική, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου, με 800 περίπου μέλη. Τιμώμενη και φιλοξενούμενη χορωδία ήταν του ΑΡΗ, Λεμεσού, αφού η τελευταία μέρα της συνάντησης ήταν αφιερωμένη στην Κύπρο.

Ο σύλλογός μας με περίσσια αγάπη, φροντίδα και επιμέλεια , διοργάνωσε αυτή την μεγάλη τριήμερη χορωδιακή εκδήλωση , που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό του νησιού μας , που γέμισε ασφυκτικά το Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου και τις 3 μέρες , αλλά και την πλατεία του Ληξουρίου.

Οι συμμετέχουσες χορωδίες έδωσαν θαυμάσιες συναυλίες που ευχαρίστησαν πάρα πολύ τους συμπατριώτες μας , που τις καταχειροκρότησε θερμά . Ακούστηκαν παραδοσιακά τραγούδια των τόπων τους αλλά και των τόπων καταγωγής τους (Μ. Ασία και Πόντο), έντεχνα Ελληνικά και Κυπριακά τραγούδια και κλασσικά κομμάτια του διεθνούς ρεπερτορίου.

Ευχαριστούμε τους χορωδούς, τους μουσικούς και τους μαέστρους όλων των χορωδιών που πήραν μέρος σε αυτή την χορωδιακή γιορτή και ελπίζουμε να ανταμώσουμε πάλι στο μέλλον.

Ευχαριστούμε την Περ. Εν. Κεφ/νιάς της Π. Ι. Νήσων, τον Δήμο Αργοστολίου και τον Δήμο Ληξουρίου, για την συνδιοργάνωση.

Ευχαριστούμε τους υπάλληλους και τεχνικούς του Δημοτικού Θεάτρου για την υπομονετική και άψογη συνεργασία μας, που έβγαλε τέλειο αποτέλεσμα ήχου και φωτισμού, καθώς επίσης και καθαρίστρια του θεάτρου για την άψογη καθαριότητα των χώρων του . Επίσης τους τεχνικούς της συναυλίας στο Ληξούρι για το όμορφο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΈ και ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΑ , που πρόσφεραν γεύματα στην φιλοξενούμενη Κυπριακή χορωδία .
Ευχαριστούμε τον Δήμο Σάμης, το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αργοστολίου και το Βυζαντινό Μουσείο Αγ. Ανδρέα Μηλαπιδιάς, για την δωρεάν είσοδο των επισκεπτριών χορωδιών , στα σπήλαια και τα μουσεία.

Ευχαριστούμε όλους μας τους χορηγούς μας , με την ελπίδα ότι τώρα ακόμη πιο πολύ νοιώθουν δικαιωμένοι για την στήριξή που δίνουν στον σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε την Κοινοπραξία Φ/ΜΠΩΤ Ληξουρίου, για την Δωρεάν μεταφορά των χορωδών προς και από το Ληξούρι , την μέρα της συναυλίας.

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου για την ενεργοποίηση και συμβολή τους στο μεγάλο αυτό εγχείρημα .

 

Το ΔΣ. της Χ&Μ. Αργοστολίου / 1.10.24

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer