Με χαμόγελα και πολλές υποσχέσεις πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή υγρού στίβου του Ποσειδώνα Ληξουρίου [εικόνες]
Αθλητισμός
23/09/2024 | 08:39

Έχει γίνει θεσμός η ετήσια γιορτή του Ποσειδώνα Ληξουρίου στην οποία ο σύλλογος βραβεύει τους μικρούς αθλητές του που συμμετείχαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Tεχνικής Kολύμβησης την σεζόν που μας πέρασε.

Αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων του (κολυμβησης, τεχνικής κολύμβησης, υδατοσφαίρισης και master κολύμβησης) έδωσαν το παρόν στο ετήσιο ραντεβού, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους Μυρίλλο Ανδρέα & Ράπτη Γρηγόρη, σε μια γιορτή για τα αθλήματα του υγρου στίβου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου.

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν, ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν τόσο σε τοπικούς όσο και σε περιφερειακούς, εθνικούς και παγκόσμιους αγώνες κολύμβησης. Ενώ, όπως τόνισε και η έφορος του συλλόγου, Νατάσσα Τσίκλη, ο Σύλλογος, κάθε χρόνο, κάνει αξιοσημείωτες επιτυχίες και η οικογένεια του Ποσειδώνα Ληξουρίου συνεχώς μεγαλώνει με νέα μέλη.

Το κολυμβητήριο Αργοστολίου γέμισε από γονείς και φίλους του αθλήματος ενώ ανάμεσα τους διακρίναμε και το δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο ο οποίος συνεχάρη το σύλλογο για τις πολλές του επιτυχίες.

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer