Εκδήλωση στο Επαρχείο Ιθάκης για τους κτηνοτρόφους του νησιού [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
19/09/2024 | 07:38

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Επαρχείο Ιθάκης, εκδήλωση – συνάντηση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Ιονίων Νήσων και του Ινστιτούτου Κτηνοτροφικών Ερευνών ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, με κτηνοτρόφους της Ιθάκης όπου συζητήθηκαν ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους και την αναβάθμιση του επαγγέλματός τους.

Εκ μέρους της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης παρευρέθηκε ο Πρόεδρός της κος Νεκτάριος Αραβαντινός και εκ μέρους του Ινστιτούτου ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ η κα Λουκία Αικατερινιάδου και οι κτηνίατροι: Γιώργος Σαμούρης και Θεόφιλος Παπαδόπουλος.

Η Έπαρχος Ιθάκης κα Σμαράγδα Σαρδελή ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την εποικοδομητική συνάντηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει τον κτηνοτροφικό και αγροτικό κλάδο του νησιού, δεσμευόμενη ότι η Περιφέρεια θα είναι αρωγός στη στήριξή τους και θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συναντήσεις.

Ο κος Αραβαντινός τόνισε ότι αυτή η εκδήλωση είναι η αρχή μιας ουσιαστικής επικοινωνίας και ενημέρωσης πάνω στα αγροτικά θέματα η οποία θα συνεχίσει και για την Ιθάκη,αλλά και για τα υπόλοιπα Ιόνια Νησιά. Ευχαρίστησε δε, την κα Σαρδελή για τη φιλοξενία και την.εποικοδομητική συνεργασία, προσφέροντάς της, την πλακέτα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Ιονίων Νήσων.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer