Παναγής Καππάτος: «Η νέα γενιά αποτελεί την ελπίδα του τόπου μας –Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο»
Πολιτική
10/09/2024 | 12:31

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει γεμάτη αισιοδοξία, όνειρα και νέους στόχους για τις μαθήτριες και τους μαθητές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους, θα ήθελα να εκφράσω στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.
Αγαπητά μου παιδιά, η επάνοδος στα σχολεία σηματοδοτεί την απαρχή ενός νέου κύκλου μάθησης. Ξεκινά ένα καινούριο πολύτιμο ταξίδι στη γνώση που οδηγεί σε νέα μονοπάτια και σε νέες εμπειρίες. Εύχομαι το φετινό ταξίδι να σας οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους και στα όνειρά σας, ώστε η προσπάθεια του καθενός ξεχωριστά να ευοδωθεί. Εφοδιαστείτε με αποφασιστικότητα και πίστη στον εαυτό σας. Τόσο οι γονείς σας όσο και οι εκπαιδευτικοί θα είναι καθοδηγητές σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής.

Ιδιαίτερες ευχές για μια γόνιμη και παραγωγική σχολική χρονιά συνοδεύουν και τους εκπαιδευτικούς των νησιών μας. Είμαι βέβαιος ότι με την προσήλωση στο λειτούργημά σας θα ανταποκριθείτε με επιτυχία στο πολυσύνθετο και απαιτητικό έργο σας και θα συμβάλετε αποτελεσματικά στην πρόοδο των μαθητών μας και της κοινωνίας μας. Καλή δύναμη και στους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, που με αγάπη και ευαισθησία στέκεστε στο πλευρό τους και τους στηρίζετε σε κάθε βήμα τους.

Η εκπαίδευση αποτελεί ύψιστο κοινωνικό αγαθό, το οποίο οφείλουμε όλοι μας να διαφυλάξουμε και να ενισχύσουμε ώστε το σχολείο να είναι χώρος ελπίδας, οράματος, αγάπης, σεβασμού, συνεργασίας και αλληλεγγύης.
Τα παιδιά μας, η νέα γενιά αποτελεί την ελπίδα του τόπου μας. Ας στηρίξουμε με κάθε τρόπο τα όνειρά τους ώστε να χτίσουμε το μέλλον τους σε γερά θεμέλια.

Αυτός ο κοινός στόχος ας ενώνει τις προσπάθειες όλων μας.
Καλή και εποικοδομητική χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλους!

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer