Το έκθεμα του μήνα και η γιορτής λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας στην Ιακωβάτειο βιβλιοθήκη
Πολιτισμός
03/09/2024 | 16:02

● ΤΟ ΕΚΘΕΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Το Έκθεμα του Σεπτεμβρίου 2024 παρουσιάζεται από τον πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης Πέτρο Πετράτο και αναφέρεται σε βιβλίο του 1940: πρόκειται για τα Πρακτικά (τόμος Α΄) της Δευτέρας Διασκέψεως των Περιφερειακών Διοικητών και Διοικητριών της Εθνικής Οργανώσεως Νεολαίας Ελλάδος, της γνωστής ΕΟΝ. Οι σχετικές πληροφορίες είναι ήδη αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης μας: http://vivl-lixour.kef.sch.gr

● Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ

Το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 7.30 – 9 μ.μ. στο χώρο του Μουσείου Ληξουρίου θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024.
Πολλά ήταν τα παιδιά της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής που πήραν μέρος στις καλοκαιρινές δραστηριότητες. Χάρη στην υπευθυνότητα, κέφι, την όρεξη και την εφευρετικότητα των εθελοντών εμψυχωτών και των εθελοντριών εμψυχωτριών τα παιδιά κινητοποιήθηκαν δημιουργικά και ενθουσιάστηκαν ολόπλευρα‧ μέσα από την όλη διαδικασία απέκτησαν νέους φίλους και έμαθαν μέσα από βιωματικούς τρόπους νέα πράγματα, ενώ κάθε φορά αρκετά από αυτά έφευγαν από τη Βιβλιοθήκη με δανεισμένα βιβλία για διάβασμα στο σπίτι.
Μαζί με τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς τους εμψυχωτές/τις εμψυχώτριες, χωρίς τους οποίους/τις οποίες δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας, ευχαριστίες απευθύνουμε και προς τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους σε αυτό το πρόγραμμα.
Το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μ.μ. προσκαλούμε στο Μουσείο Ληξουρίου παιδιά, γονείς και εμψυχωτές/εμψυχώτριες στη Γιορτή Λήξης με ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσική, τραγούδι, χορό και παιχνίδι.

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer