Σπουδαία ημέρα για το νοσοκομείο μας: Μεγάλη δωρεά ασθενοφόρου και ψηφιακού μαστογράφου από τη κα Ρουμπίνα Λιοσάτου [εικόνες +βίντεο]
Κοινωνία
02/09/2024 | 14:19

Γράφει ο Ανδρέας Αρβανιτάκης

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου η τελετή αγιασμού και παράδοσης του νέου ασθενοφόρου στο ΓΝ Κεφαλονιάς, το οποίο αποτελεί δωρεά μιας εξαίρετης κεφαλλονίτισσας της Ρουμπίνας Λιοσάτου – Αλεξοπούλου.

Αν και κάτοικος Αυστραλίας επί 65 έτη η κα Λιοσάτου ποτέ δεν ξέχασε τον τόπο της και την αγάπη της για αυτόν κάτι που απέδειξε έμπρακτα δωρίζοντας το ως άνω ασθενοφόρο, αλλά και έναν ψηφιακό μαστογράφο.

Την 93χρονη συμπολίτισσά μας, την οποία συνόδευαν συγγενείς της, ευχαρίστησαν για την προσφορά της ο διοικητής του ΓΝ Κεφαλονιάς Δημήτρης Μαρτίνης, ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο πρόεδρος του ΔΣ Αργοστολίου Νικόλας Βαλιανάτος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, ο οποίος και τέλεσε τον αγιασμό.

Η κα Λιοσάτου αποτελεί ζωντανό παράδειγμα του μεγαλείου ψυχής και της διάθεσης για προσφοράς που έχουν μέσα τους Κεφαλλονίτες εντός και εκτός νησιού.

Να σημειωθεί ότι το νέο ασθενοφόρο θα διαθέτει πλήρωμα από απόφοιτους της ΣΑΕΚ Διασωστών – Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του Νοσοκομείου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτή την πράξη αγάπης και προσφοράς!

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer