«ΝΤΡΟΠΗ»: Οι κάτοικοι έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη Δημ. Αρχή Μιχαλάτου για το στάδιο Κουρκουμελάτων [εικόνες]
Αθλητισμός
13/08/2024 | 10:26

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι κάτοικοι των Κουρκουμελάτων για την καθυστέρηση που υπάρχει στο έργο Αποκατάστασης του σταδίου του γραφικού χωριού της Λειβαθούς.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί μετά την απομάκρυνση του εργολάβου, ο οποίος κηρύχθηκε έκπτωτος.

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών και ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Διονύσης Μινέτος, οι οποίοι μίλησαν για τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί και τις ενέργειες που γίνονται για να προχωρήσει το έργο το συντομότερο δυνατό. Κάτι ωστόσο που φαίνεται ότι δεν έπεισε τους κατοίκους της περιοχής.

Οι κάτοικοι φώναζαν συνεχώς στον Θεόφιλο Μιχαλάτο “Δήμος δεν είναι μόνο το Αργοστόλι”

Παρόντες ήταν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Παντελειός, Διονύσης Τρωϊάνος και Δημήτρης Κεκάτος από την παράταξη Κεφαλονιά Νησί για όλους, ο Γιάννης Κουρούκλης από την Λαϊκή Συσπείρωση, ο Γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Κρητικός κ.α.

Τόσο ο κ. Παντελειός, όσο και ο κ. Κουρούκλης απηύθυναν χαιρετισμό. Επίσης το παρών έδωσε ο Νίκος Παυλάτος εκ μέρους της δημοτικής κίνησης ΦΑΡΟΣ.

Φαίνεται ότι δεν έπεισε τους κατοίκους, με τις εξηγήσεις που έδωσε, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer