Ένα διαφορετικό δείπνο αγάπης πραγματοποιήθηκε στο Ληξούρι με την υποστήριξη των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς [εικόνες]
Κοινωνία
08/08/2024 | 15:00

Με χαρά, κέφι, αγάπη και πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5/8/2024 στις εγκαταστάσεις του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ που προσέφεραν τα «ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ». Η φιλανθρωπία και ο εθελοντισμός του Δ/ντη και των εργαζόμενων στα Ιχθυοτροφεία χάρισε στους ωφελούμενους και στους γονείς – κηδεμόνες – δικαστικούς συμπαραστάτες ένα ΔΕΙΠΝΟ ξεχωριστό με πραγματική αγάπη.

Η Πρόεδρος Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου και ο Δ/ντης των Ιχθυοτροφείων Βαγγέλης Βολτέρας χαιρέτησαν αναφερόμενοι ιστορικά σ’ όλη την συνεργασία τους από το 2013 μέχρι και σήμερα με βασικό άξονα την φιλανθρωπία και τον εθελοντισμό.
Στο δείπνο παρέστησαν οι ωφελούμενοι και των 2 Δομών, οι γονείς τους και περίπου 15 εργαζόμενοι των Ιχθυοτροφείων που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με ευχαρίστηση, διακριτικότητα και μεγάλη αγάπη. Πρωτεργάτρια της εκδήλωσης των Ιχθυοτροφείων η Δανάη Γκιόκεζα που πάντα προτείνει δράσεις που συμμετέχουμε όλοι μαζί για να τονίσουμε πόσο σημαντική είναι στις μέρες μας η συμπερίληψη των Α.μεΑ. στην τοπική μας κοινωνία.

Συμμετείχε σύσσωμο το ΔΣ του «ΥΠΕΡΙΩΝ» η υπεύθυνη λειτουργίας της ΣΥΔ κα. Εύα Αλεξανδράτου, η κα. Σπαθή μέλος του ΔΣ του ορφανοτροφείου «Ο ΣΩΤΗΡ» που συνόδευσε και τους ωφελούμενους του ορφανοτροφείου που παρακολουθούν το ΚΔΗΦ και που με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε την άμεση ένταξή της στην ομάδα των εργαζομένων στα Ιχθυοτροφεία προσφέροντας με χαρά τις υπηρεσίες της.

Οι ωφελούμενοι ως πραγματικοί καλεσμένοι ανταποκρίθηκαν άψογα σ’ αυτή την διαδικασία με φωτισμένα χαρούμενα πρόσωπα σ’ ένα περιβάλλον καταπληκτικό (υπήρξε πολύ καλή διακόσμηση του χώρου) και υπέροχη μουσική. Η συμπεριφορά τους αυτό το βράδυ απέδειξε την εξέλιξη τους αλλά και την ανάγκη που έχουν να βρίσκονται ανάμεσα σε ανθρώπους που τους σέβονται και τους θεωρούν ισότιμους και ισάξιους.

Θερμές ευχαριστίες στα «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς» γι’ αυτό που μας χάρισαν. Περάσαμε όλοι υπέροχα και ως μέλη του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» ανανεώσαμε τις δυνάμεις μας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Αισθανθήκαμε περισσότερο έτοιμοι για το ξεκίνημα μιας 2ης Στέγης γιατί έχουμε δίπλα μας καλούς και δυνατούς συνοδοιπόρους.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σοφία Λασκούδη

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer