ΚΚΕ: Τσακωμένος με την πραγματικότητα και την αλήθεια ο Δήμαρχος Ιθάκης
Αυτοδιοίκηση
05/08/2024 | 11:27

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Ιθάκης, Δ. Στανίτσας, αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος αβανταδόρος της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και των εφοπλιστικών συμφερόντων που λυμαίνονται κυριολεκτικά την Ιθάκη.

Με ιδεολογικές ακροβασίες και το γνωστό εμετικό αντικομμουνισμό που ξερνάει κάθε φορά που νιώθει να θίγονται τα συμφέροντα που υπηρετεί, επιχειρεί να “απαντήσει” στην εμπεριστατωμένη κριτική της ΚΟΒ Ιθάκης του ΚΚΕ για το “ντοκιμαντέρ”.

Για το κατά πόσο το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι σταθερά αρωγός του στην προσπάθεια του να κάνει την Ιθάκη καλύτερη, ομορφότερη και όπως της αξίζει, όπως λέει στο κείμενό του, αρκεί απλά κανείς να αναλογιστεί ότι η επιδοτούμενη γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα κόβεται παράτυπα και παράνομα για δυο μήνες το χρόνο με απόλυτη ευθύνη της πλοιοκτήτριας εταιρείας, με τις ευλογίες όλων τους, πλην ΚΚΕ, μην πάει και χάσει κανένα από τα επιδοτούμενα ευρώ η εταιρεία. Και μαζί μ´ αυτά, αυξήσεις στα εισιτήρια, μειωμένες συνθέσεις πληρωμάτων, δουλειά μέχρις εξαντλήσεως, τραυματισμοί ναυτικών εν ώρα εργασίας, εντατικοποίηση μέχρις εσχάτων. Κανένα πρόβλημα με όλα αυτά για πλοιοκτήτες-Δήμαρχο-Υπουργείο!

Συνιστά προσβολή για το Σύλλογο Ναυτικών να τον απαξιώνει ο Δήμαρχος με τέτοιο τρόπο στην ανακοίνωσή του, αφού είναι γεγονός ότι αποσιωπήθηκαν συνεντεύξεις μελών του που δεν “συμβάδιζαν” με το αφήγημα. Εκτός αν είναι εκείνος που επέβαλλε τη “λογοκρισία”.

Τέλος, επειδή ο κ. Δήμαρχος, όπως επανειλημμένα έχει αφήσει να φανεί, μάλλον πάσχει από αλλεργία στην κριτική και δεν προφταίνει να φτάσει ως τον υπογράφοντα του εκάστοτε κειμένου, του συνιστούμε να είναι πιο προσεκτικός στο τι λέει και για ποιον. Διαφορετικά ας φροντίσει να ενημερωθεί από τους συμβούλους του ποια είναι η ΚΟΒ Ιθάκης του ΚΚΕ και ποια η Λαϊκή Συσπείρωση, για να μην εκτίθεται διαρκώς.

ΚΚΕ // ΚΟΒ ΙΘΑΚΗΣ

4-8-2024

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer