Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Ακατανόητη μανία καταδίωξης και ανθρωποφαγίας από ορισμένους»
Πολιτική
23/07/2024 | 10:02

Μετά από σωρεία αντιδεοντολογικών, αντικαταστατικών και εν τέλει ανήθικων επιθέσεων προς το Συντονιστικό της, καθώς και ανυπόστατων και συκοφαντικών κατηγοριών σε δημόσια πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από κομματικό στέλεχος, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κεφαλονιάς και Ιθάκης προβαίνει σε επίσημη ενημέρωση ότι:

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ όσο και η Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλονιάς και Ιθάκης ως κομματικό όργανο, ουδεμία σχέση έχουμε με τις απόψεις που εκφράζονται από τον Κιουρτσή Γεώργιο. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ενημερώνουμε τους συντρόφους, φίλους και τα τοπικά ΜΜΕ ότι ο Κιουρτσής Γεώργιος έχει ήδη παραπεμφθεί από 20/6/2024 στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ λόγω της επανειλημμένης και σκόπιμης αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του, ενώ ταυτόχρονα και αυτονόητα έχει έκτοτε ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, κατόπιν μη συμόρφωσης στη σχετική εσωτερική κομματική οδηγία που προηγήθηκε της παραπομπής του. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, και ως επίσημη πλέον ενημέρωση προς τα τοπικά ΜΜΕ και τους αναγνώστες τους, κάνουμε σαφές το εξής:

Ο καθένας μπορεί ασφαλώς να εκφράζεται και να δημοσιογραφεί εκθέτοντας την προσωπική του άποψη για ο,τιδήποτε κρινόμενος για τα γραφόμενά του ως ιδιώτης. Σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όμως, η έκδοση δελτίων τύπου και δημοσιευμάτων εν γένει από οργανώσεις μελών και μεμονωμένα μέλη με κομματική ιδιότητα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του συντονιστικού της Νομαρχιακής και του Γραφείου Τύπου, που είναι ο αποκλειστικός αρμόδιος για την έκδοσή τους, θεωρείται πράξη παράτυπη, αντικαταστατική και αντιδεοντολογική. Κρατήσαμε χαμηλό προφίλ από τον Απρίλιο που ξεκίνησε αυτή η – για μας ακατανόητη – μανία καταδίωξης και καθαρά στοχευμένης ανθρωποφαγίας από κάποια μεμονωμένα μέλη τοπικών οργανώσεων λόγω προεκλογικού αγώνα, αλλά και γιατί θεωρήσαμε ότι τα εσωκομματικά μας δεν αφορούν την ευρύτερη κοινωνία. Έχουμε ωστόσο ισχυρή πίστη στην ευθυκρισία των συμπολιτών μας.

Πλέον, όμως, μετά και το σημερινό κατάπτυστο δημοσίευμα σε τοπικό μέσο κρίνουμε ΟΜΟΦΩΝΑ απαραίτητο να πάρουμε δημόσια θέση αφενός για να δηλώσουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τον γράφοντα και τις απόψεις που εκφράζει, αφετέρου για να δηλώσουμε δημόσια τη λύπη μας για το ατυχέστατο αυτό περιστατικό και ιδιαίτερα τις απρεπέστατες, υβριστικές αναφορές που έγιναν στο πρόσωπο και το εκκλησιαστικό αξίωμα των ιερών πατέρων Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στους οποίους εκφράζουμε τον σεβασμό μας. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, παρακαλούμε θερμά για την προσοχή και την ευθυκρισία σας σε ατυχή παρόμοια επανάληψη αυτής της κατάστασης, δηλώνοντας ακόμα μια φορά ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τον οποίο βρισκόμαστε σε άμεση και συνεχή συνεργασία και συνεννόηση για όλα όσα συμβαίνουν, εκφράζονται ΜΟΝΟΝ μέσα από τα επίσημα δελτία τύπου και τα εν γένει δημοσιεύματα που φέρουν την υπογραφή ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ. Ο,τιδήποτε άλλο διαβάζετε και αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εκφράζει αποκλειστικά αυτόν που το υπογράφει και δημοσιεύεται με δική του ευθύνη.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer