Πάνω από μια βδομάδα έχουν να δουν οι κάτοικοι της Πλαγιάς μια σταγόνα νερού στις βρύσες τους
Κοινωνία
21/07/2024 | 14:54

Τα προβλήματα στον Δήμο Σάμης που όλοι βιώνουμε διογκώνονται με μορφή χιονοστιβάδας, γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες μια αρνητικής αλληλουχίας γεγονότων που μόνο χαρούμενους δεν μας κάνουν. Δεν θέλουμε να γινόμαστε κουραστικοί, θα μπορούσαμε να πούμε παρά πολλά κρίνουμε όμως ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Αυτό που μας αναγκάζει να επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά τα δισεπίλυτα προβλήματα του δήμου μας είναι το τραγικό γεγονός ότι εν μέσω καύσωνα στην κοινότητα Πλαγιάς έχουν να δουν οι συνδημότες μας μια σταγόνα νερού στις βρύσες τους πάνω από μια βδομάδα, αλλά και γενικότερα όλη η δημοτική ενότητα της Ερίσου περνά το «Μαρτύριο της σταγόνας».

Εμείς από τον Φεβρουάριο είχαμε κάνει προτάσεις για να μην φτάσουμε εδώ, δυστυχώς σε ώτα μη ακουωόντων. Βέβαια εμείς είμαστε λαϊκιστές και υπερβολικοί.

Η δημοτική αρχή Σάμης «Eδοξάσθη κρυπτόμενη» συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο τύπου <<είμαστε αναρμόδιοι σχεδόν για τα πάντα>> (ύδρευση καθαριότητα σπήλαια παραλίες κ.λ.π.) . Κύριοι δεν είστε αναρμόδιοι, απλά προσπαθείτε να κρύψετε την ανικανότητα που σας διέπει. Αντιληφτείτε για ποιο λόγο σας εξέλεξε οι κοινωνία και σκύψτε επιτέλους πάνω στα προβλήματα. Όταν λύσετε τα εσωτερικά σας προβλήματα φροντίστε να πάει και κάποιος μέχρι τα Μεσοβούνια να ανοίξει μια βάνα.

Σταματήστε επιτέλους να βασανίζετε την κοινωνία. Με κάποια πράγματα δεν παίζουμε.

Τέλος θέλουμε να κάνουμε μια φιλική παραίνεση στου αγαπητούς φίλους και φίλες εκλεγμένους πρόεδρους και μέλη στις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας, αγαπητοί-τες πρέπει να γνωρίζεται ότι ο ρολό σας ανεξάρτητα με ποιον συνδυασμό έχετε εκλέγει είναι να προασπίζεται τα συμφέροντα των χωριών σας και όχι να συμπεριφέρεστε σαν αντιπρόσωποι της δημοτικής αρχής , μην κρύβετε σας παρακαλούμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Εμείς σαν αντιπολίτευση είμαστε εδώ μόνο για να βοηθήσουμε.

Καλά τα ταρατατζούμ και η ανταλλαγή συγχαρητηρίων, όμως όπως βλέπετε δεν βοηθούν πάντα.

Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός .

 

Για τους ‘’ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ΄
Ο επικεφαλής της παράταξης
Καβαλλιεράτος Γιωργος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σάμης

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer