Με μεγάλη συμμετοχή δρομέων ο 10ος αγώνας δρόμου Φωκάτων -Λακήθρας [εικόνες]
Αθλητισμός
07/07/2024 | 10:21

Με πολύ κέφι, μουσική και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγώνας δρόμου στα Φωκάτα το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουλίου για 10η συνεχή χρονιά.

Η εκδήλωση αποτελεί μια συνδιοργάνωση του ΠΣ Φωκάτων και της αντιπεριφέρειας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με τη στήριξη του Δήμου Αργοστολίου και του ΠΣ Λακήθρας “Ο ΒΥΡΩΝ”, η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών για τη νικηφόρα μάχη των Ελλήνων στην Ηλεία ενάντια στους Λαλαίους με την συμμετοχή Κεφαλλονιτών.

Αρχικά πραγματοποιήθηκαν οι παιδικοί αγώνες 50 μέτρων για παιδιά 5 και 6 ετών. Ακολούθησαν οι αγώνες των 550 μέτρων για παιδιά από 7 έως 12 ετών.

Στις 20:15 δόθηκε η εκκίνηση των 5.250 μέτρων, με την συμμετοχή ατόμων από 13 ετών καθώς και ενηλίκων.
Οι δρομείς διέσχισαν την όμορφη, πλην όμως δύσκολη σε μερικά σημεία, διαδρομή ο καθένας με τον ρυθμό του σε μια υπέροχη αθλητική εμπειρία.

Στον τερματισμό τους περίμεναν νερά, χυμοί και εξαιρετικά εδέσματα, προσφορά των εθελοντών της διοργάνωσης. Επιπλέον, κάθε συμμετέχων έλαβε ένα μετάλλιο ως επιβράβευση για την συμμετοχή και την προσπάθειά του.

Οι νικητές ανά ηλικιακή κατηγορία έλαβαν εκτός από μετάλλιο και ένα κύπελλο.

Την χρονομέτρηση ανέλαβε ο προπονητής της ΓΕΚ Νίκος Μεταξάς.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο αντιδήμαρχος Διονύσης Κωνσταντάτος και ο σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα πολιτισμού Βίκτωρας Ρουχωτάς.

Τιμητική πλακέτα έλαβε η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς για την προσφορά της στον αθλητισμό στα νησιά μας.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την εξαιρετική εμπειρία.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer