Ζωντανές μεταδόσεις σπό το IONIAN TV της μεγάλης γιορτής της Φανερωμένης στη Λευκάδα
Εκκλησία
22/06/2024 | 10:18

Με γνώμονα τη στήριξη του εκκλησιαστικού πολιτισμού και την ανάγκη δημιουργίας δεσμών σχέσεων της κοινωνίας μας, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.
Ο τηλεοπτικός σταθμός IONIAN TV, θα πραγματοποιήσει απευθείας μεταδόσεις των εορταστικών τελετών και ακολουθιών από την Ιερά Μονή Φανερωμένης στη Λευκάδα.

Η Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδας είναι ένα ιστορικό μοναστήρι που βρίσκεται στη Λευκάδα. Μόλις 3 χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας, αποτελεί για αιώνες το θρησκευτικό κέντρο του νησιού ως το αρχαιότερο και μεγαλύτερο μοναστήρι, αλλά και το θρησκευτικό σημείο αναφοράς των απανταχού Λευκαδίων. Η Παναγία Φανερωμένη είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου που είναι παράλληλα και η προστάτιδα και πολιούχος του νησιού. Η Μονή εορτάζει κάθε χρόνο τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (κινητή εορτή), όπου συρρέουν προσκυνητές απ’ όλη τη Λευκάδα και τις γύρω περιοχές. Είναι ανδρώο μοναστήρι με έναν Ηγούμενο και τέσσερεις μοναχούς. Ο κανονικός (επίσημος) τίτλος της Μονής είναι «Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Πεφανερωμένης Λευκάδος».

Δείτε αποκλειστικά και ζωντανά από το ΙΟΝΙΑΝ TV, επίγεια μέσω της DIGEA, ψηφιακά μέσω της EON στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), και διαδικτυακά μέσω Καναλιού του YouTube, αλλά και της σελίδας στο Facebook του IONIAN TV:

  •  Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, στις 20.00 – 23.00, σε απευθείας μετάδοση από την Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδας, η άφιξη και η υποδοχή του Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου και ο Μέγας Εσπερινός.
  • Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, στις 08.00 – 11.00, σε απευθείας μετάδοση η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία από την Ι.Μ. Φανερωμένης Λευκάδας.
  • Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, στις 11.00 – 12.00, σε απευθείας μετάδοση η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος πέριξ της Ιεράς Μονής της Φανερωμένης Λευκάδας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer