Ζάκυνθος: Δέκα συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε μία εβδομάδα.
Κοινωνία
07/06/2024 | 15:30

Σε δέκα συλλήψεις – οι εννέα στον Λαγανά – για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών προχώρησαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, μέσα σε μία μόλις εβδομάδα.

Σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, δύο Ζακυνθινοί ηλικίας 19 και 20 ετών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε, αντίστοιχα και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης.

Χθες, Τετάρτη (05.06.2024), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας, προχώρησαν στη σύλληψη δύο 19χρονων τουριστών, ενός Έλληνα και ενός αλβανικής καταγωγής, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Επίσης χθες, συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων ανδρών της ΟΠΚΕ, στην περιοχή του Λαγανά, δύο αλλοδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για έναν Βρετανό 21 ετών και έναν Ολλανδό 22 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, αφού στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε, αντίστοιχα, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης.

Την Κυριακή, επίσης στον Λαγανά, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ένας Βρετανός για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης και 1 ναρκωτικού δισκίου ecstasy, ενώ την Δευτέρα συνελήφθησαν 2 Αιγύπτιοι, προσωρινά διαμένοντες στην περιοχή, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Σοβαρότερη θεωρείται η υπόθεση σύλληψης 68χρονου Ζακυνθινού, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, 30.05.2024, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και ερευνών, έγινε επιχείρηση, κατά την οποία ο 68χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη, μόλις είχε παραλάβει από μεταφορική εταιρία, δέμα, με ηρωίνη 32,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer