Σκουπιδότοπος η περιοχή Σπάσματα στο αεροδρόμιο -Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι [εικόνες]
Κοινωνία
05/06/2024 | 19:10

Λυπουμαστε σθεναρα που χρειαζεται να δημοσιεύουμε αυτες τις φωτογραφιες και να σχολιάσουμε αυτην την κατασταση που επικρατει στην “κατοικημενη περιοχη” της περιοχης Σπασματα…

Πιο πολυ θα επρεπε ομως να λυπούνται οι αρμοδιοι υπευθυνοι αεροδρομιου και τοπικων αρχων ταυτόχρονα. Σαν συνεννοημένοι τοπικες αρχες και αεροδρομιο εχουν προβει στην επιμελη καθαριοτητα της πλευρας αεροδρομιου απο παραλια αμμες εως και μεγαλη αμμος. μια περιοχή αραιοκατοικημένη, Αφηνοντας την πιο πολυσυχναστη και κατοικημενη απο ντοπιους και τουριστες περιοχη των σπασματων εως και την εισοδο στον κεντρικο δρομο αεροδρομιου αργοστολιου στο ελεος του κυριου.

Ημαρτον κυριοι!!!

Μας εφαγαν τα φιδια και τα ποντικια!!!!! Καταστραφηκαν τα αυτοκινητα ντοπιων και τουριστων απο την καταστροφη που εχει υποστει το οδοστρωμα. Με καμια παρεμβαση της δημοτικης αρχης, εστω μεχρι να ολοκληρωθει το περιβοητο εργο ασφαλτοστρωσης της οδου.

Ελπιζουμε συμπτωματικα δημος και αεροδρομιο να εχουν μεριμνησει για τον καθαρισμο μονοπλευρος του αεροδρομιου……

Ειδάλλως εχουμε να κανουμε με εγκληματικες ενεργειες υπονόμευσης μιας ευρυτερης περιοχης αποτερου σκοπου!!!!
Θα θελαμε να αναγνωρισουμε την προσπαθεια του δημου ως οσον αφορα την περισυλλογη μπαζών και σκουπιδιών απο την πανω πλευρα της παραλιας σπασματα που ανεγκεφαλοι συμπολιτες μας εξακολουθουν να ριπτουν ακομη και θερινους μηνες πραγμα ανεπιτρεπτο…..

Συμβουλη μας ως προς τις αρμοδιες αρχες η τοποθετηση πινακιδας απαγορευσης μπαζων και σκουπιδιων για τους θερινους μηνες που οι παραλιες μας και οι επιχειρησης μας ειναι επισκεψημες ετσι ωστε να σταματησει και η περιοχη να ειναι ο σκουπιδοτοπος των σβορωνατων και της Λακηθρας!!!!

Πρεπει επιτελους οι αρμοδιοι και μη να αποδεχτούν την περιοχη ως τουριστικη και οχι αγροτικη κτλ…

Καβαλλιερατος Γερασιμος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer