Φάρος Αργοστολίου: Ο τόπος χωρίς ΘΕΑΤΡΟ
Πολιτισμός
19/02/2024 | 19:13

Ο πολιτισμός δεν είναι ακαθόριστος είναι σώμα και ψυχής ζωής, είναι το ψυχικό και πνευματικό τοπίο κάθε τόπου, είναι καθορισμένη στάση ζωής. Προφανώς ο κύριος Δήμαρχος δεν θέλει το κακό του τόπου και του πολιτισμού, αλλά το επιτρέπει.
19 – 2 – 24 ΘΈΑΤΡΟ ΚΛΕΙΣΤΌ….

Κύριε Δήμαρχε έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί;;; Μετά από πίεση σε αυτό το πρωτοφανέροτο γεγονός αναστολή λειτουργίας του θεάτρου αναγκαστήκατε να προκαλέσετε έκτακτη;;;; συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου μετά από 10 ημέρες και αφού είχε προηγηθεί δική σας προσωπική επιστολή για το κλείσιμο του θεάτρου αγνοώντας το Δημοτικό συμβούλιο (λες και κλείνετε την αυλή σας η το σαλόνι σας) και αφού είχε προηγηθεί Δημοτικό συμβούλιο διαπεριφοράς;; Ερχόμενος σε αυτό το Δ.Σ. χωρίς εισήγηση.
Αγαπητέ Δήμαρχε φτάσαμε ως εδώ επειδή δεν έχετε στρατηγικό οραματισμό για τον πολιτισμό, δεν θωρακίσατε το θέατρο, όπως και άλλες δομές του Δήμου και έχετε αφήσει ανυπεράσπιστη την πόλη και τον πολιτισμό δείχνοντας ασέβεια στις Δημοκρατικές διαδικασίες. Κτηριακους και πνευματικούς βανδαλισμούς έχετε προκαλέσει με την στάση σας.
Προχθές έφυγα περισσότερο ανήσυχος από ότι πήγα. Αυτό που περιγράψατε στο Δημοτικό Συμβούλιο το καταλάβαμε, φταίμε όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς. Αλήθεια: γιατί ανοίξατε το Θέατρο προχθές ως διεκπεραιωτής μάνατζερ μουσικών εκδηλώσεων.. εκεί φτάσαμε. Αγαπητέ Δήμαρχε σταματήστε να χρησιμοποιείτε το κλειστό Θέατρο για πίεση (αλήθεια σε ποιους;;) .
Δεν σας εξουσιοδότησε κανένας πολίτης για τέτοια συμπεριφορά. Βρείτε λύση ΤΩΡΑ πείτε μας τι θα κάνετε, έχετε την αποκλειστική ευθύνη.

Θέατρο ανοιχτό στην κοινωνία χωρίς εργολάβους.
Δευτέρα 19 – 2 – 24 ΘΕΑΤΡΟ ΚΛΕΙΣΤΌ.
Αλλά δεν άκουσα ποτέ κρότον κτιστών ήχον.
Ανεπαισθήτως μ’ έκλεισαν από τον κόσμο έξω.

 

Παυλάτος Νίκος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer