Αποδυναμωμένη κατά 6 άτομα θα είναι από Δευτέρα η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς
Κοινωνία
04/02/2024 | 14:08

Αποδυναμωμένη κατά έξι άτομα θα είναι από Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και για τρεις έως έξι μήνες η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς.

Πιο συγκεκριμένα φεύγουν 2 άτομα από το Αργοστόλι (ένα από την ασφάλεια και ένα από την ομάδα ΔΙΑΣ), ένα άτομο από το Α.Τ. Ληξουρίου και τρία άτομα από το Α.Τ. Σάμης, τα οποία θα υπηρετήσουν στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα πάρει από το σύνολο των αστυνομικών διευθύνσεων της ελληνικής επαρχίας περί τα 250 άτομα.

Παρά λοιπόν το γεγονός ότι η εγκληματικότητα, με περιστατικά βίας, διαρρήξεων κ.λ.π. αυξάνεται δραματικά στο νησί μας, όχι μόνο δεν ενισχύονται οι αστυνομικές μας δυνάμεις αντίθετα αποδυναμώνονται.

Να σημειωθεί ότι οι πέντε θέσεις αστυνομικών που άνοιξαν στην Κεφαλονιά, όπως μας ενημέρωσαν υπηρεσιακοί παράγοντες, δεν αναμένεται να καλυφθούν πριν από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά δυσμενή εξέλιξη για το νησί μας, με την Αστυνομική μας Διεύθυνση να πρέπει να ανταποκριθεί στην αύξηση της εγκληματικότητας με μειωμένες δυνάμεις.

 

@ekefalonia // Newsroom

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer