Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Βαβά-Ραβάνη
Κοινωνία
18/01/2024 | 12:57

Το Λ.Ε.Α. πρόσφατα έχασε ένα από τα ιστορικά μέλη του. Έφυγε από κοντά μας, πλήρης ημερών, η Ευαγγελία Βαβά-Ραβάνη.

Κηδεύτηκε στοργικά από τις θυγατέρες της, Ιφιγένεια και Ευαγγελία και τον εγγονό της Δημήτρη και ετάφηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η Ευαγγελία (Λίτσα) Ραβάνη σύζυγος του αείμνηστου Γεωργίου Ραβάνη, εργάστηκε ως φιλόλογος (καθηγήτρια και Διευθύντρια), για πολλά χρόνια, σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κεφαλονιά. Για πολλές δεκαετίες υπήρξε μέλος του Λ.Ε.Α. και μέλος του Δ.Σ. του με μεγάλη και ουσιαστική συμμετοχή στην προσπάθεια προαγωγής του έργου του.

Η Ευαγγελία Ραβάνη διέγραψε φωτεινή της τροχιά της στη ζωή. Θα τη θυμόμαστε για την ευγένεια και προσήνειά της, για το ήπιον του χαρακτήρα της, για τη διάθεση προσφοράς σε όλους, για τις προοδευτικές ιδέες της και τις καινοτόμες απόψεις της, για την αγάπη της στο παιδί και γενικά στον άνθρωπο.

Θα την ευγνωμονούμε για όσα μας δίδαξε με την ιδιαίτερη διδακτική ικανότητά της, που την έκανε ξεχωριστή δασκάλα, καθώς και για όσα μας ενέπνευσε.

Σε όλους μας, σαν άνθρωπος, σύζυγος, μητέρα, δασκάλα άφησε ακριβή παρακαταθήκη το έργο της, το παράδειγμά της, την προσφορά της, την άδολη για όλους αγάπη και το διαρκές αίτημα για δικαιοσύνη στον κόσμο μας.

Ευχόμαστε ο Παράδεισος να είναι για αυτήν, αυτό που πίστεψε και ονειρεύτηκε. Συλλυπούμαστε τα παιδιά και όλους τους συγγενείς της.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΣΧΟΝΑ – ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΘΕΑ ΚΟΣΜΑΤΟΥ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer