Tα πιο όμορφα στολίδια και γούρια για τις γιορτές θα τα βρείτε στο Mint Workshop -Η «φωλιά» των Χριστουγέννων στο Αργοστόλι [εικόνες]
Life
14/12/2023 | 20:15

Γράφει ο Ανδρέας Αρβανιτάκης

Μια νέα «φωλιά» καλλιτεχνικής δημιουργίας άνοιξε στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα στην οδό Χοϊδά 4.

Ο λόγος για το Mint Workshop της Εύης Μακαριάδου.

Στο Mint Workshop, στο οποίο μπορείτε ολοχρονικά να βρείτε ή να παραγγείλετε υπέροχες δημιουργίες από κάθε λογής υλικό, για να στολίσετε το σπίτι, το γραφείο σας ή να προσφέρετε ως δώρο σε συγγενείς, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ειδικά τώρα που έχουμε μπει στην εορταστική περίοδο, το Mint Workshop, φοράει τα καλά του και προσφέρει στολίδια που δεν θα συναντήσετε εύκολα στην αγορά

 

Όλες οι δημιουργίες γίνονται με πολλή αγάπη και μεράκι από τα μαγικά χέρια της Εύης.

Στο Mint Workshop μπορείτε να παραγγείλετε αντικείμενα προσωποποιημένα, ταμπέλες της αρεσκείας σας, ταυτότητες για τα ζώα σας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χάραξης μετάλλου, ξύλου, γυαλιού, καθρέφτη, μαρμάρου και πέτρας.

Ζητήστε από την Εύη να σας κάνει τη χάραξη μιας φωτογραφίας και απαθανατίστε τη στιγμή αυτή σε υλικό της αρεσκείας σας.

Επίσης, αν είστε επαγγελματίας μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας για την ταμπέλα ή για αντικείμενα που θα κοσμήσουν την επιχείρησή σας.

Και όλα αυτά σε εξαιρετικές τιμές και για όλα τα βαλάντια.

Για αυτό αν θέλετε ένα δώρο, ένα διακοσμητικό ή οτιδήποτε άλλο αντικείμενο χειροποίητο και με εγγυημένη ποιότητα επισκεφτείτε το Mint Workshop, επί της Χοϊδά 4 στο Αργοστόλι και κάντε την επιλογή ή την παραγγελία σας!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2671023745

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer