Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων η Ζάκυνθος! “Δώρο” της αδιαφορίας Μιχαλάτου η αντικατάσταση της Κεφαλονιάς από τo γειτονικό νησί
Τουρισμός
28/09/2023 | 08:53

Το γειτονικό μας νησί, η Ζάκυνθος, κατέγραψε την τελευταία διετία ένα απίστευτο ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει τις βασικές υποδομές για τη βιομηχανία.

Ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν αυτή την άφιξη η οποία όπως αναφέρουν οι ίδιοι σχετίζεται με την κάμψη που παρουσιάζει η Κεφαλονιά την τελευταία διετία και ήδη υπάρχουν σκέψεις πως θα αντικατασταθεί η Κεφαλονιά από τη Ζάκυνθο στον προορισμό κρουαζιέρας στο Ιόνιο.

Με θλίψη βλέπουμε μία βιομηχανία που έχτισε με κόπο η Κεφαλονιά και είδε τις καλύτερες ημέρες τις επί Αλ. Παρίση – Βαγγέλη Κεκάτου να κινδυνεύει να εξαφανισθεί.

Εκατοντάδες Κεφαλονίτες που στηρίζονται στην κρουαζιέρα και τα εκατομμύρια που μένουν στα ταμεία της Κεφαλονιάς μέσω των σπηλαίων, βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο εξαιτίας της τεράστιας αδιαφορίας των υπευθύνων.

Όλοι θυμόμαστε τον Θεόφιλο Μιχαλάτο να κριτικάρει τον Βαγγέλη Κεκάτο για τα ταξίδια στο Μαιάμι. Μόνο που τα ταξίδια αυτά, οι επαφές του κ. Κεκάτου και οι αναρίθμητες ενέργειές του ήταν που έκαναν τη διαφορά και η κρουαζιέρα ανθούσε στο νησί μας.

Οι ενέργειες του Βαγγέλη Κεκάτου και οι ισχυρές επαφές του Αλέξανδρου Παρίση ήταν αυτές που τοποθετούσαν το νησί μας πάντα στο κέντρο της κρουαζιέρας. Η Κεφαλονιά είχε βραβευθεί μάλιστα από την ένωση εφοπλιστών για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό των υπευθύνων.

Σήμερα, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού απλά παρακολουθεί την κρουαζιέρα να χάνεται. Χωρίς να κάνει καμία απολύτως ενέργεια, παρακολουθεί το τέλος μία βιομηχανίας που αφήνει λεφτά στο νησί μας.

Φυσικά σύμφωνα με τον ίδιο και τον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο, όλα πάνε καλά.

Δεν έχει σημασία που οι πτήσεις μειώνονται, η σεζόν μειώνεται, τα κρουαζιερόπλοια μεταφέρονται στη Ζάκυνθο! Σημασία για τον Θεόφιλο Μιχαλάτο έχει να ακούει ο κόσμος ότι πάμε καλά!

Δυστυχώς δήμαρχε, δεν πάμε…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer