Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι [εικόνες +βίντεο]
Αυτοδιοίκηση
17/09/2023 | 09:17

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Τα εγκαίνια των γραφείων του στο Αργοστόλι πραγματοποίησε ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ιονίων Νήσων το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου παρουσία του γενικού γραμματέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων του υπουργείου περιβάλλοντος Μανώλη Γραφάκου.

Η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό τον οποίο πραγματοποίησε ο ιερέας π. Μεσολωράς.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε χαιρετισμό ο κύριος Γραφάκος, ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η περιφερειάρχης Ιονίων νήσων και πρόεδρος Ρόδη Κράτσα ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το συνδυασμό της κυρίας Κράτσα Γιάννα Κουλουμπή, Βαγγέλης Αγγελάτος, Λευτέρης Στελλάτος, Ζωή Χαρτουλιάρη και εργαζόμενοι του Φορέα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τονίστηκε η σημασία που θα έχει για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των στερεών αποβλήτων η δημιουργία του υπερσύγχρονου εργοστασίου στην περιοχή της Παλλοστής στο Ληξούρι.
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, που έχει αναλάβει την κατασκευή του εργοστασίου, κ. Χρήστου είπε πως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου οι εγκαταστάσεις θα ανοίξουν για εκπροσώπους των ΜΜΕ αλλά και το κοινό προκειμένου να δουν όλοι όσοι το επιθυμούν από κοντά την πρόοδο των εργασιών.

Το εν λόγω εργοστάσιο αναμένεται να αποτελέσει το πιο σύγχρονο στη χώρα μας και να συμβάλει τα μέγιστα στην σωστή και αποτελεσματική διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr ειναι του Neil Jackson.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer