Γρηγόριος Ράπτης αστυνομικός υπ Δημοτικός Σύμβουλος: Με τον Παρίση γιατί κάνει αυτά που υπόσχεται
Αυτοδιοίκηση
16/09/2023 | 20:53

Ονομάζομαι Γρηγόριος Ράπτης. Γεννήθηκα στο Αγρίνιο αλλά αγάπησα την Κεφαλονιά. Από τριών ετών ζω σ αυτό το όμορφο νησί του Ιονίου.

Είμαι 34 ετών, πατέρας δύο ανήλικων ζωηρών τέκνων! Αστυνομικός στο επάγγελμα και προπονητής Υδατοσφαίρισης στον ελεύθερο χρόνο μου.

Σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές πήρα την απόφαση να συμμετέχω στα κοινά του δήμου μας, για να βοηθησω όσο μπορώ τους δημότες μας, να βελτιώσουμε όλοι μαζί την καθημερινότητα μας, την ποιότητα ζωής μας, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας, για το δήμο μας, για τα παιδιά μας.

Έβαλα υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος στο Αργοστόλι, με την “Ισχυρή Κεφαλονιά” και τον Αλέξανδρο Παρίση.

Ως νέος και οικογενειάρχης, θέλω να έχουμε μια όμορφη πόλη, καθαρή, λειτουργική, με ασφάλεια, με χώρους αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού για μας, αλλά κυρίως για τα παιδια μας. Αυτά θελουμε και ως “Ισχυρή Κεφαλονιά”.

Γι αυτό σ αυτή την προσπάθεια του Αλέξανδρου Παρίση συμμετέχω και εγώ. Γιατί θέλω ένα δήμαρχο, που κάνει αυτά που λέει, που ξέρει πως να τα κάνει, χωρίς προχειρότητες και ατελείωτες συζητήσεις.

Και αυτός είναι ο Αλέξανδρος Παρίσης, ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά και θέλει και μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα σ αυτό τον τόπο.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer