Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Υγρού Στίβου στο Αργοστόλι [εικόνες]
Υδάτινα Sports
10/09/2023 | 12:25

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Το 1ο Φεστιβάλ Υγρού Στίβου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο ανακαινισμένο κολυμβητήριο Αργοστολίου το απόγευμα του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των πολιτών. Ο Δήμος Αργοστολίου και οι Ναυτικός όμιλος Αργοστολίου (ΝΟΑ), Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΝΟΚΙ) και ο Ποσειδώνας Ληξουρίου, διοργάνωσαν μια γιορτή του αθλητισμού με αγώνες τεχνικής και κλασικής κολύμβησης.

Αθλητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν στη διοργάνωση βάζοντας τα δυνατά τους. Οι παρευρισκόμενοι είχαν, παράλληλα, την ευκαιρία να θαυμάσουν τις αθλήτριες των εθνικών ομάδων τεχνικής κολύμβησης της Ελλάδας και της Σερβίας σε εντυπωσιακές επιδείξεις.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα φιλικό αγώνα υδατοσφαίρισης. Όλοι οι συμμετέχοντες ανταμείφθηκαν με αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους.

Το φεστιβάλ προσέλκυσε πλήθος κόσμου, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο αντιδήμαρχος Διονύσης Μινέτος, ο πρόεδρος του ΔΣ Αργοστολίου Νικόλας Βαλλιανάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” Γιάννης Λυκούδης και οι σύμβουλοι του δημάρχου Βίκτωρ Ρουχωτάς και Αντώνης Λουβερδής και πολλοί άλλοι.

Επρόκειτο για μια όμορφη πρωτοβουλία, η οποία ελπίζουμε να αποτελέσει έναν ακόμη αθλητικό θεσμό του νησιού μας.


eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer