Απάντηση “Ισχυρής Κεφαλονιάς” σε Λουβερδή: Αντί να απολογηθεί για τη διανομή ληγμένων τροφίμων μας συμβουλεύει να κοσκινίζουμε τα μαμούνια!
Αυτοδιοίκηση
09/09/2023 | 09:45

Ο σύμβουλος του κ. Μιχαλάτου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, επιβεβαίωσε τις κατηγορίες που εκτόξευσαν εναντίον του δημάρχου, στελέχη της αντιπολίτευσης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, περί διανομής ληγμένων προϊόντων στους φτωχούς και περί συμμετοχής του ίδιου, ως αναρμόδιου, στη διανομή.

Το ότι ο σύμβουλος του κ. Μιχαλάτου επισκέπτεται προεκλογικά με τρόφιμα σπίτια φτωχών πολιτών μας που τα έχουν ανάγκη, μπορεί κάποιος να το εκλάβει και ως επιχείρηση ψηφοθηρίας.

Προφανώς ο εν λόγω σύμβουλος δεν γνωρίζει ότι “η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι, αλλά και να φαίνεται τίμια”.

Παραδέχτηκε πως μοίραζαν ληγμένα προϊόντα και τα προσδιόρισε στα αλεύρια. “Μόνο το αλεύρι που μοιράσαμε ήταν ληγμένο ολίγων ημερών” (πόσων άραγε;)

Προσπάθησε να δικαιολογηθεί και τα έκανε χειρότερα.

“Αλήθεια όμως δεν ξέρουμε ότι όταν το αλεύρι “λήγει” δεν αχρηστεύεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς μήνες και οι γιαγιάδες και οι μανάδες μας, όταν έπιανε ένα μικρό μαμούνι το κοσκίνιζαν για να φιλέψουν τη οικογένεια στο φτωχικό τους τραπέζι;”

Και επειδη αυτό γινόταν πριν πενήντα χρόνια πρέπει να “φιλεύετε” τους φτωχούς με αλεύρια γεμάτα μαμούνια;.

Κύριε σύμβουλε, ξυπνήστε το δήμαρχο, δεν ζούμε στην κατοχή, να ταΐζετε τον κόσμο μαμούνια.

Από το Γραφείο Τύπου
της Ισχυρής Κεφαλονιάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer