Πρωτοφανές: Στον Πόρο ο δήμος χρησιμοποιεί τα πυροσβεστικά του, για μεταφορά νερού σε σκαφάτους [εικόνες]
Κοινωνία
11/08/2023 | 10:19

Πολλά είναι τα παράπονα και οι καταγγελίες που φτάνουν στο site μας για τη μεταφορά νερού από πυροσβεστικό του δήμου Αργοστολίου σε σκαφάτους.

Τι δουλειά όμως έχει το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου στο λιμάνι του Πόρου; Σβήνει φωτιές, κάνει περιπολία μπας και βγάλει καπνούς το λιμάνι;

Όχι βέβαια, όπως βλέπετε και στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που μας έστειλαν κάτοικοι της περιοχής, ο τοπικός εκπρόσωπος κ. Οδυσσέας Γαλιατσάτος, μεταφέρει νερό με το πυροσβεστικό όχημα, την καρδιά της αντιπυρικής περιόδου, σε τουριστικά σκάφη !!!

Μερικές φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν τον Ιούλιο, σε τοπική ιστοσελίδα, αλλά όχι μόνο απαντηση δεν πήραμε απο το δήμαρχο και τον τοπικό του εκπρόσωπο, αλλά συνέχισαν το ίδιο έργο και μετά το δημοσίευμα..

Αν η μεταφορά νερού σε τουριστικά σκάφη γίνεται ως δωρεά, τότε θα πρέπει να ανακοινώσει ο δήμος τη γενναιόδωρη προσφορά του προς τους σκαφάτους και να εξηγήσει γιατί χρησιμοποιεί πυροσβεστικά οχήματα και όχι μη πυροσβεστικά υδροφόρα.

Αν πρόκειται για μια νέα πηγή εσόδων του δήμου, τοτε θα πρέπει να δείξει στο δημοτικό συμβούλιο τα παραστατικά των αποδείξεων, απο τα σκάφη αναψυχής. (Υπάρχουν και ονόματα σκαφών)!

Αν πάλι χρησιμοποιούσε μέσα στον καύσωνα το πυροσβεστικό όχημα για ίδιους οικονομικούς λόγους, τότε οφείλει πάραυτα να αναλάβει ο κ. Γαλιατσάτος τις ευθύνες του.

Περιμένουμε άμεσα εξηγήσεις.

 

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer