Σωτήρης Κουρής: Έτσι κέρδισε την δικαστική μάχη με εισπρακτική εταιρεία για χρέος του -Η συμβολή του Λευτέρη Κρητικού [εικόνες]
Κοινωνία
08/08/2023 | 12:48

ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ

Με την υπ αριθμ.86/2023, 7 Αυγούστου 2023 απόφαση το Μονομελούς Πρωτοδικείου Κεφαλληνιας , το δικαστήριο δέχθηκε την ανακοπή μου για παραγραφή του χρέους μου από την ALPHABANK και την εισπρακτική εταιρία CEPAL.
Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο Λευτέρη Κρητικό γιατί με εμπιστεύτηκε και με την ανακοπή του φθάσαμε στο αίσιο αυτό αποτέλεσμα . Επίσης ευχαριστώ τον λογιστή μου Ηλία Παργινο που με τα ίδια στοιχεία της τράπεζας απέδειξε την επι τρία πληρωμή του χρέους μου.
Η συμπαράσταση της Αλεξίας μου, των παιδιών μου και του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος ήταν αμέριστη και τους ευχαριστώ.
Είναι μία νίκη απέναντι σε εκβιασμούς και την λοιδορία τραπεζικών και πρώην τραπεζικών που έχουν βρεί καταφύγιο στίς διάφορες εισπρακτικές εταιρίες.

Αυτη η νίκη δεν είναι μόνο δίκη μου αλλά και όλων όσων βιώνουν την ίδια κατάσταση με μένα για πολλά χρόνια .
Θα σταθώ σε κάθε αδικημένο δανειολήπτη από τις Τράπεζες και τα fun’s και θα κάνω τα πάντα για την στήριξη και συμπαράσταση κάθε πολίτη που έχει βρεθεί στην θέση μου.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer