Βασιλική Στυλιανάκη: Μαθήματα Ζωής
Life
28/06/2023 | 09:51

Η ζωή είναι απρόβλεπτη, έχει δικούς της ρυθμούς και δεν σε ρωτά αν είσαι έτοιμος να μπείς στον χορό, να χορέψεις για όσα επιφυλάσσει.

Θα έλεγε κανείς ότι είναι γλυκόπικρη,

εκείνος όμως που έβγαλε την φράση “Η ζωή είναι ωραία” σίγουρα δεν θα το είπε τυχαία.

Κάποιες φορές το σύμπαν με τα όσα διαδεχόμαστε έχουν ένα και μοναδικό σκοπό. Να δώσουν μαθήματα ζωής!
Ένα μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού πιστεύει, πως στην πρώτη μπόρα που θα έρθει, θα χαθεί στην καταιγίδα.
Μήπως τελικά αποδεικνύεται το αντίθετο;!
Ο σταυρός και το βάρος που σηκώνει ο καθένας μεμονωμένα είναι ξεχωριστός.

Τις περισσότερες φορές υπάρχει η πεποίθηση πως δεν είναι ουδόλως για τα μέτρα σου. Καταλαβαίνεις σύντομα όμως, πως οχι μόνο κατάφερες να τον σηκώσεις, αλλά κατόρθωσες να ανυψώσεις επάνω σου περισσότερα από όσα πίστευες. Εκεί η ίδια η ζωή σε βάζει σε μια μαραθώνια δοκιμασία, όπου τεστάρεται η πίστη, η αντοχή και η υπομονή σου.
Άν δεν πιστεύεις στο κάρμα, νομίζω ήρθε η ώρα να το κάνεις!

Κανείς δεν είπε, πως τα μονοπάτια της ζωής θα είναι πάντοτε στρωμμένα με ροδοπέταλα. Γλυκιά μα και πλανεύτρα κάποιες φορές θα χρειαστεί να διαβείς ανηφόρες και δύσβατα μονοπάτια. Κακοτοπιές που εκεί θα έχεις μόνο εσένα.
Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο θα κατακλίσεις τον εαυτό σου στο αίσθημα της ανασφάλειας και της αμφιβολίας. Στο τέλος της διαδρομής, κάπου σε ένα ξέφωτο μονοπάτι θα έχεις αντιληφθεί πως για όλα είσα ικανός!

Aν είσαι λίγο πιο ευαίσθητος, θα είσαι λίγο πιο δυνατός!

Aν πίστευες πως όσοι είναι στην ζωή σου θα μείνουν κιόλας, θα γνωρίζεις ήδη πως μοναχά εσένα έχεις!
Τέλος, αν πίστευες πως σε μία φαινομενικά ή μή, δύσκολη κατάσταση σου είναι πολύ και τα παρατάς, θα ξέρεις πως μόνο να μάχεσαι μπορείς γιατί μόνο, και μόνο τότε επιβιώνεις!

Ίσως έφτασε η στιγμή να μην απαριθμείς τα άσχημα γεγονότα που έρχονται στον δρόμο σου. Έν αντιθέση να υπολογίζεις τα μαθήματα που σου αφήνουν. Στην πρώτη περίπτωση θα πορευτείς με φόβο, ενώ στην δεύτερη με θάρρος.
Εσύ θα επιλέξεις με τι θα προχωράς.

Μην το καθυστερείς πολύ όμως γιατί τελικά, αυτό είναι η ζωή. Ένα αστραπιαίο μάθημα όπου καλλιεργόντας το αίσθημα του θάρρους προλαβαίνεις να το ζήσεις.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer