Μαριάννα Τουμαζάτου: Ποια είναι η Κεφαλονίτισσα υποψήφια με τη ΝΔ που διεκδικεί την ψήφο μας στην Αθήνα;
Βουλευτικές Εκλογές 2023
08/05/2023 | 11:29

Επιστολή Της Μαριάννας Τουμαζάτου, Υποψήφιας Βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία στον Β2’ Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Ονομάζομαι Μαριάννα Τουμαζάτου και είμαι κόρη του Αλέξανδρου Τουμαζάτου και της Χριστίνας Βασιλάτου. Είμαι 29 ετών και κατάγομαι από τα Φάρσα Κεφαλονιάς.

Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα«Οικονομικών Επιστημών»τουΕθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνώνκαι στη συνέχεια συνέχισα τις σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο μέσω του προγράμματος «UoA MBA» με κατεύθυνση τη Λογιστική του Ε.Κ.Π.Α. Από τα φοιτητικά μου χρόνια εργάζομαι αδιάλειπτα στον ιδιωτικό τομέα σε μία μεγάλη εισαγωγική εταιρεία καφέ ως υπεύθυνη του τμήματος εμπορικής διαχείρισης.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια όπου υπήρξα ενεργό μέλος της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Πλέον, είμαι μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πρώην αιρετό μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Αδελφότητας Κεφαλλήνιων και Ιθακήσιων Πειραιά.
Στις δημοτικές εκλογές του 2019 πήρα την απόφαση να συνεισφέρω στην τοπική αυτοδιοίκηση από την πρώτη γραμμή αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κου Λάμπρου Μίχου να συμμετάσχω για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο όπου κατόρθωσα να εκλεγώ δεύτερη σε ψήφους στην πρώτη μου εκλογική αναμέτρηση, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των δημοτών της πόλης μου.

Κατά την τετραετή θητεία μου στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας διετέλεσα για 2 χρόνια Αντιδήμαρχος, όπου ο Δήμαρχος μου εμπιστεύτηκε το πολύ κρίσιμο χαρτοφυλάκιο της χάραξης της δημοσιονομικής πολιτικής και επιπτείας του Δήμου, ενώ στη συνέχεια ορίστηκα Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων & Εξωστρέφειας, θέση την οποία κατέχω μέχρι και σήμερα.

Στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου πήρα την απόφαση να συστρατευτώ στην προσπάθεια του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και να κατέλθω ως η νεότερη ηλικιακά υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια της Β2 Αθηνών, Δυτικού Τομέα. Αποφάσισα λοιπόν να πολιτευτώ ως ένα νέο άτομο, προερχόμενο από την πρώτη γραμμή τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα, δεσμευόμενη πως θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για μία Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μία Ελλάδα που θα δίνει πραγματικές ευκαιρίες στους νέους και θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη θέση της σε διεθνές επίπεδο.

Σε αυτή την προσπάθεια καλώ όλους τους συντοπίτες μου από την Κεφαλονιά και διαμένοντες σε Αγία Βαρβάρα, το Αιγάλεω, το Χαϊδάρι, το Περιστέρι, το Ίλιον, την Πετρούπολη και το Καματερό να στηρίξουν αυτήν μου την προσπάθεια, προκειμένου η φωνή των Κεφαλλονιτών να ακούγεται ακόμα δυνατότερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τα
επόμενα χρόνια!

Σας ευχαριστώ θερμά!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer