Μια «ζεστή αγκαλιά» από τους ετεροδημότες στον Σπύρο Γαλιατσάτο στην εκδήλωση της Αθήνας [εικόνες]
Βουλευτικές Εκλογές 2023
05/05/2023 | 13:00

Με μια ζεστή αγκαλιά υποδέχτηκαν οι φίλοι και συναγωνιστές τον Σπύρο Γαλιατσάτο στη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Electra Metropolis στην Αθήνα. Είναι γνωστές άλλωστε οι καλές σχέσεις που διατηρεί, χρόνια τώρα, με τους Κεφαλλονίτες της Αθήνας και του Πειραιά.

Χαμογελαστός ο Σπ. Γαλιατσάτος μετά τη θερμή υποδοχή και τα καλά λόγια των ετεροδημοτών

Ο Σπύρος Γαλιατσάτος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Κεφαλονίτες και Θιακούς, να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία των νησιών μας και να ξεδιπλώσει το όραμα του για το αναπτυξιακό και τουριστικό μέλλον του νομού. Στο τέλος πήραν το λόγο οι παρευρισκόμενοι κάνοντας ερωτήσεις -παρεμβάσεις προς τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κέντρο ήταν απροσπέλαστο λόγω της υποδοχής της εικόνας «Αξιον Εστί», γεγονός που έκανε δύσκολη την προσέγγιση με το χώρο της εκδήλωσης. Γι’ αυτό και ο Σπύρος δεν άφησε κανέναν παραπωνούμενο καθώς στο τέλος της ομιλίας του είχε το απαιτούμενο τρατάρισμα με ένα υπέροχο μπουφέ από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου του συμπατριώτη μας Γερ. Φωκά.

Αξίζει: Οι Θιακοί ετεροδημότες έκαναν τη διαφορά στη χθεσινή εκδήλωση, δείχνοντας ότι ο Σπύρος έχει ρεύμα στο γειτονικό νησί!

Παρέμβαση -έκπληξη στην εκδήλωση έκανε και η κα Κρασσά

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer