Δυναμική η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Ναπολέοντα Μαραβέγια στους ετεροδημότες της Αθήνας: «Η ΝΔ θα κερδίσει τη μονοεδρική της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης» [εικόνες]
Πολιτική
25/04/2023 | 08:35

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα το απόγευμα της Δευτέρα 24 Απριλίου 2023, έγινε η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του υποψήφιου βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Ναπολεώντα Μαραβέγια στο Ίδρυμα Θεοχαράκη στο κέντρο της Αθήνας δίνοντας το στίγμα νίκης για τη Νέα Δημοκρατία αλλά και μιας δυνατής παρουσίας για τον ίδιο στην πρώτη εκλογική μάχη στην κεντρική πολιτική σκηνή!

Η εκδήλωση έγινε παρουσία πλήθους ετεροδημοτών αλλά και κομματικών στελεχών.

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο συμπατριώτης μας δήμαρχος Αργυρούπολης Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τον καθηγητή ενώ κλείνοντας ευχήθηκε να είναι αυτός ο νεός βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

 

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Ναπολέων Μαραβέγιας ο οποίος, εμφανώς συγκινημένος από τη μαζική παρουσία του κόσμου, ευχαρίστησε την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Ο κ. Μαραβέγιας έκανε μία αναλυτική περιγραφή των προτάσεων του για την επόμενη ημέρα για τα νησιά μας, περιέγραψε τις αναπτυξιακές προοπτικές που μπορεί να έχουν τα επόμενα χρόνια η Κεφαλονιά και η Ιθάκη στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, στον πολιτισμό κ.α.

Ο κ. Μαραβέγιας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα νησιά μας και στους συνυποψήφιους του, την κα Σαρδελή και τον κ. Καππάτο, λέγοντας ότι είναι αξιόλογο ψηφοδέλτιο και ότι δεν έχει αμφιβολία ότι η ΝΔ θα κερδίσει την μονοεδρική της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Τέλος, τόνισε με βεβαιότητα ότι αυτοδύναμος Πρωθυπουργός θα είναι ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην εκδήλωση διακρίναμε, μεταξύ άλλων, τον τ. Νομάρχη Διονύση Λευκάδιτη, το στέλεχος της ΝΔ Νότη Μαρκάτο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Μπάμπη Αλεξανδράτο, τον Στέφανο Βεργωτή, τους Γεράσιμος και Σπύρο Καραβιώτη, την Πρόεδρο των Απανταχού Πυλαρέων Σταθούλα Μουστάκη, το δικηγόρο Τάσο Βαλλιανάτο, τον συμπατριώτη μας καθηγητή Γιάννη Μεταξά, τον συμπατριώτη μας δημοσιογράφο της ΕΡΤ Νίκο Γιαννόπουλο, τον τ. Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς Νικηφόρο Κουλουμπή κ.α.

 

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer