Ανουσάκης: Αστεία η Δημoτική Αρχή Μιχαλάτου, αφήνει ένα …Μουσείο Σκλάβου “στα χαρτια”, τα άλογα του Αίνου ρημάζουν τον Ελειό, ενώ τα Βεργώτεια ακυρώθηκαν
Αυτοδιοίκηση
23/04/2023 | 21:45

Ακολουθεί η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Νίκου Ανουσάκη η οποία κάνει σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή Μιχαλάτου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση Ανουσάκη:

 

Ολοκληρώνοντας την θητεία της η δημοτική αρχή Μιχαλάτου (31 Αυγούστου κατατίθενται οι συνδυασμοί για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου) δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι καταγράφεται ως όχι απλώς ως ανίκανη αλλά κι ως αστεία αφού το υποτιθέμενο… “έργο” της παραπέμπει σε φαρσοκωμωδία:

Ειδικότερα:

1. To πολυδιαφημισμένο “Μουσείο Σκλάβου” εξελίσσεται σε κανονικό “Βατερλό” καθώς έχει μείνει “στα χαρτιά” λόγω τεχνικών ζητημάτων ως προς την στατικότητα του κτιρίου της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος στο Αργοστόλι όπου προβλεπόταν η στέγασή του . ;Eχουμε ζητήσει επίσημη ενημέρωση επί του θέματος αλλά η δημοτική αρχή Μιχαλάτου σιωπά ένοχα λες και μπορεί να κρυφθεί το γεγονός πως φθάσαμε στο τέλος της θητείας της κι ακόμα το περίφημο “Μουσείο Σκλάβου” παραμένει “Μουσείο κατσαρίδας κι αρουραίων”!

2. Τα άλογα του Αίνου όχι μόνο παραμένουν απροστάτευτα αλλά παράλληλα ρημάζουν, κυκλοφορώντας ανεξέλεγκτα στην πεδιάδα του Ελειού, τις περιουσίες των κατοίκων που βλέπουν ένα Δήμο ανήμπορο να αντιμετωπίσει ακόμα και τα βασικά. Υπενθυμίζουμε ότι κατόπιν δικής μας παρέμβασης το θέμα των αλόγων του Αίνου είχε απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου κι είχαν προταθεί πρακτικές λύσεις σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς αλλά κατόπιν αυτού η δημοτική αρχή Μιχαλάτου …”εκοιμήθη” κατά την προσφιλή τακτική της

3. Η Πολεοδομία Αργοστολίου, πολιτικός προϊστάμενος της οποίας είναι ο ίδιος ο “πολύς” Δήμαρχος Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτος, καρκινοβατεί κι είναι υπό διάλυσης καθώς λόγω της έλλειψης προσωπικού έχει καταγραφεί, από επίσημες εκθέσεις, ως μία από τις πλέον δυσλειτουργικές της Ελλάδος. Κι όμως ο ολιγάρχης Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος δεν φρόντισε να προβλεφθούν θέσεις για την Πολεοδομία Αργοστολίου στην τελευταία πανελλήνια προκήρυξη με αποτέλεσμα να είμαστε από τις ελάχιστες περιοχές στην Ελλάδα που δεν ενισχύθηκε το προσωπικό της Πολεοδομίας με νέους υπαλλήλους με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική ανάπτυξη των νησιών μας .

4. Το τελευταίο “φιάσκο” της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου είναι η ακύρωση των “Βεργωτείων”. Ό,τι δικαιολογία κι αν προβάλουν ό,τι κι αν ψελλίσουν για να “καλύψουν τα ακάλυπτα” κάθε σοβαρός άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι μας διοικεί μία δημοτική αρχή “χωρίς αρχή, μέση και τέλος”, άβουλη και κατώτερη των περιστάσεων με αποτέλεσμα την δυσφήμηση της περιοχής όπως στην περίπτωση της ακύρωσης των “Βεργωτείων”.

Κατόπιν των παραπάνω, που είναι απλά ενδεικτικά , λέμε με τον πλέον φιλικό και πολιτισμένο τρόπο στον ολιγάρχη Μιχαλάτο και τους “υποτακτικούς” του :Φύγετε. Κάνετε μόνο κακό στο Δήμο μας που αξίζει κάτι πολύ καλύτερο όπως θα σας δείξει και το αποτέλεσμα της κάλπης σε λίγους μήνες.

“Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον ” – Ο επικεφαλής Νίκος Ανουσάκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer