Το Πασχαλινό Μήνυμα του Πρόεδρου της Αδελφότητας Πειραιά Παύλου Σκλαβούνου
Κοινωνία
14/04/2023 | 11:29

Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι, συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μας,

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ανάστασης του Κυρίου μας, η οποία και αποτελεί την πεμπτουσία μα και την παρακαταθήκη της πίστης μας, έρχομαι να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις και ευχές.
Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, έτσι όπως το έχουν περιγράψει οι σοφοί πατέρες της Εκκλησίας μας και έχει καταγραφεί στο υποσυνείδητο όλων μας, είναι η Αγάπη, η οποία «μακροθυμεί και ουδέποτε εκπίπτει» και που δίχως αυτήν, η ζωή μας καθίσταται κενή και χωρίς νόημα.

Έχοντας λοιπόν πάντα καλή διάθεση για κατανόηση, ειλικρινή συμπαράσταση και οπωσδήποτε ενσυναίσθηση προς το διπλανό μας, καθώς και με δική μας συνειδητή προσπάθεια μπορούμε, υπερβάλλοντας και ξεπερνώντας εαυτούς, να υπερβούμε εμπόδια, να ονειρευτούμε και να βιώσουμε τελικά το ελπιδοφόρο Αύριο που μας περιμένει.
Αυτό το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας θέλω να μεταφέρω σε εσάς και τους απανταχού συμπατριώτες μας Κεφαλλήνες και Ιθακήσιους, με την ευχή η Ανάσταση του Κυρίου να αποτελέσει πραγματική Ανάσταση των ψυχών μας, καθώς και την αρχή της μετουσίωσης σε πραγματικότητα των ονείρων και των επιθυμιών μας.

 

Καλή Ανάσταση
Παύλος Σ. Σκλαβούνος
Πρόεδρος Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer