Η Σμαραγδα Σαρδελή στον Ionian Galaxy: «Θα δώσω αγώνα μέχρι τέλους για το καλό των νησιών μας και της ΝΔ» [ηχητικό]
Πολιτική
10/04/2023 | 14:44

Για την πορεία της στην πολιτική, την υποψηφιότητα της και τους άξονες της πολιτικής της μίλησε η Θιακή υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ για την μονοεδρική των νησιών μας Σμαράγδα Σαρδελή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Η κα Σαρδελή μεταξύ άλλων τόνισε πως γνώμονας των αποφάσεων και των δράσεων της ήταν πάντα και παραμένει το όφελος των νησιών μας.

Αναφέρθηκε στη θητεία της ως αντιπεριφερειάρχης Νησιωτικότητας και Έπαρχος Ιθάκης, όταν ήταν Περιφερειάρχης ο Σπύρος Σπύρου.

Εξέφρασε την άποψη ότι η υποψηφιότητα της φέρνει την Ιθάκη στην πρώτη γραμμή. Εκτίμησε πως έχει γίνει σημαντικό έργο τα τριάμισι αυτά χρόνια στα νησιά μας αλλά και συνολικά στην Ελλάδα από την κυβέρνηση της ΝΔ και αυτό μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί.

Στις άμεσες προτεραιότητές της είναι αφενός ο τομέας της υγείας και αφετέρου οι μεταφορές, καθώς είναι απαράδεκτο τα νησιά μας και ειδικά η Ιθάκη να έχει ιδιαίτερα τους μη τουριστικούς μήνες, προβληματική ακτοπλοϊκή σύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Τέλος, τόνισε πως παρά το σύντομο χρονικό περιθώριο που έχει μέχρι τις εκλογές θα δώσει τον αγώνα της μέχρι τέλους για το καλό των νησιών μας και της ΝΔ, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξη ότι οι πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης γνωρίζουν την ίδια και την πορεία της στα κοινά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κας Σαρδελή στο ηχητικό που ακολουθεί:

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer