Νέα μεγάλη συγκέντρωση Καππάτου, αυτή τη φορά στον Πόρο -Συνάντηση με κατοίκους της περιοχής –Τι είπε για το λιμάνι και τον οδικό άξονα Αργοστόλι -Πόρος [εικόνες]
Πολιτική
29/03/2023 | 11:17

Άλλη μία μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο βουλευτής Κεφαλονιάς Παναγής Καππάτος χθες το βράδυ στον Πόρο.

Συγκεκριμένα, μετά την αναγγελία των εκλογών στις 21 Μαϊου ο βουλευτής βρέθηκε στον Πόρο πραγματοποιώντας συνάντηση -συζήτηση με κατοίκους της περιοχής.

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε διαλογική συζήτηση για τα θέματα της περιοχής, με πολίτες και εκπροσώπους φορέων να παίρνουν το λόγο.

Κύριο θέμα συζήτησης ο οδικός άξονας Αργοστόλι-Πόρος. Ο Βουλευτής ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, με το μεγάλο έργο να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση.

Αναφορά έγινε και σε έργα που έχουν υλοποιηθεί όπως η αποκατάσταση του κοινοτικού καταστήματος, η επισκευή και στήριξη της γέφυρας, ο νέος δρόμος στο Σαρακήνικο, η υπογειοποίηση μέρους του εναέριου δικτύου της ΔΕΗ και η ανάπλαση της πλατείας της Αγίας Ειρήνης.

Όπως και η χρηματοδότηση της ανάπλασης 8 στρεμμάτων στην είσοδο του Πόρου γύρω από το κοινοτικό κατάστημα.

Σημείωση: Σημαντικό θέμα της συζήτησης ήταν και η λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου 2 φορές την εβδομάδα πλέον και η ενίσχυση του νοσοκομείου με προσωπικό 100 ατόμων επιπλέον σε σχέση με το 2019.

Τη συνάντηση απασχόλησε και το λιμάνι του Πόρου με τον Βουλευτή να τονίζει ότι μετά το Αργοστόλι-Πόρος θα είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος για την περιοχή σε συνεργασία με τον κ. Κουτουλάκη.

Η παρουσία του Παναγή Καππάτου θα συνεχιστεί στην περιοχή των Πρόννων και την Παρασκευή και πιο συγκεκριμένα στη Σκάλα με εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Σκάλας που αυτή τη φορά θα είναι θεματική, για τους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekefalonia ο βουλευτής επέλεξε τη Σκάλα συμβολικά ως τουριστικό κέντρο της Κεφαλονιάς, με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer