Έρχονται 4 νέοι γιατροί στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς –Πλήρης κτιριακή αποκατάσταση ύψους 7 εκ. ευρώ –Όλα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Καππάτου -Γκάγκα [εικόνες]
Πολιτική
19/01/2023 | 14:55

📌 Συνάντηση με την Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα-Mina Gaga είχα σήμερα για θέματα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και τη σημαντική βοήθεια από την πρόσληψη 4 νέων μόνιμων ιατρών που εγκαθίστανται στο νοσοκομείο μετά την τελευταία προκήρυξη.

🏥 Συζητήθηκε η διαδικασία για την επικείμενη δημοπράτηση της κτιριακής αναβάθμισης του νοσοκομείου Αργοστολίου ύψους 7.000.000€, με τη μέθοδο μελέτης-κατασκευής μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Η παρέμβαση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μηχανολογική και κτιριακή αποκατάσταση, μεταφορά της νεφρολογικής κλινικής στα παλαιά χειρουργεία και κατασκευή χώρου για μαγνητικό τομογράφο.

👉 Ήδη ολοκληρώνεται στο νοσοκομείο η κατασκευή του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, χάρη στη δωρεά του Κληροδοτήματος Βεργωτή.

✅ Τέλος, από το Ταμείο Ανάκαμψης προκηρύσσονται και οι διαγωνισμοί για τα Κέντρα Υγείας Σάμης και Ιθάκης ύψους 3.000.000€, αντιμετωπίζοντας έτσι συνολικά τα κτιριακά προβλήματα στις δομές υγείας της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

#Κεφαλονιά #Ιθάκη Υπουργείο Υγείας

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer