Νικόλας Φαραντούρης: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ…”
Κοινωνία
07/01/2023 | 20:09

Ευχαριστίες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές, συντελεστές και όλους όσοι μας τίμησατε στην προχθεσινή μοναδική βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Κέφαλος” με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου μου “Η Ενεργειακή Κρίση στην Ελλάδά”, απ’ τις Εκδόσεις Παπαζήση.

Στους εκλεκτούς συμπατριώτες μου κεφαλονίτες ομιλητές που με τίμησαν με την παρουσία τους, την Καθηγήτρια Παν/μίου Αθηνών, τ. Υπουργό, Louka Katseli, τον Γραμματέα του Τομέα Τουρισμού ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ, τ. Υπουργό, Παύλος Γερουλάνος, τον Καθηγητή Ιατρικής & Ακαδημαϊκό, Αναστάσιο Γερμενή και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Κωνσταντάτο που συντόνισε την εκδήλωση.

Στον Δεσπότη μας, τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, τον Δημάρχο Αργοστολίου, τον Δήμαρχο Ληξουρίου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, τον τ. Περιφερειάρχη & Αντιπεριφερειάρχη, τους Αντιδημάρχους και των τριών Δήμων της Κεφαλονιάς, τους Προέδρους & Αντιπροέδρους του Επιμελητηρίου και των επαγγελματικών και επιχειρηματικών φορέων και ενώσεων της Κεφαλονιάς, τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των Κοινοτήτων απ’ όλη την Κεφαλονιά, τους εργαζομένους και τεχνικούς του Θεάτρου μας και τα στελέχη του Δήμου, και τα τοπικά ΜΜΕ και τους ανθρώπους τους που κάλυψαν την εκδήλωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε καθεμία και καθέναν για την παρουσία σας, το χαμόγελό σας, τον ενθουσιασμό και την κριτική ματιά σας!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer