Αργοστόλι: Επίθεση από σκύλο στην πλατεία Βαλλιάνου -Η καταγγελία της παθούσας [εικόνα]
Κοινωνία
17/07/2022 | 13:40

Αναγκάζομαι να κάνω αυτή την δημόσια καταγγελία, καθώς χτες δέχτηκα επίθεση από ένα μαύρο λυκόσκυλο, στην πλατεία Βαλλιάνου, την ώρα που πήγαινα για να αναλάβω βάρδια στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Ο συγκεκριμένος σκύλος με κυνήγησε και με δάγκωσε στον δεξιό μηρό, προκαλώντας μου ένα τεράστιο κ βαθύ τραύμα, ήμουν πολύ τυχερή που κρατήθηκα πάνω στο ποδήλατο, πατώντας το αριστερό μου πόδι στο έδαφος και δεν έπεσα. Αν έπεφτα τώρα μπορεί να μην έγραφα την καταγγελία. Ο σκύλος έκανε κ δεύτερη επίθεση, την οποία κατάφερα να αποφύγω.

Σήμερα έμαθα ότι ο σκύλος έχει έναν ανεύθυνο ιδιοκτήτη, ο οποίος συνηθίζει να τον αφήνει ελεύθερο το πρωί στην πλατεία. Σήμερα έμαθα ότι ο σκύλος έχει ξαναεπιτεθεί σε άνθρωπο, έχει κυνηγήσει πολλούς ποδηλάτες, έχει σκοτώσει γάτες, έχει επιτεθεί σε άλλα σκυλιά. Σήμερα επίσης διαπίστωσα ότι όλα αυτά συμβαίνουν τα τελευταία 2 χρόνια και οι υπηρεσίες που θα έπρεπε να επιληφθούν των καταγγελιών, κάτι ή έχουν κάνει λάθος ή για κάποιο λόγο αμελούν να κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες . Ο σκύλος παραδόθηκε χθες από τον πατέρα του ιδιοκτήτη στην ARK, χωρίς το βιβλιάριο υγείας του, για να γνωρίζουμε αν έχει κάνει όλα τα εμβόλια.

Μέχρι αυτή την ώρα, κανείς δεν μπορεί υπεύθυνα, να μου απαντήσει αν ο σκύλος έχει λύσσα. Ευελπιστώ ότι έστω και τώρα να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Φανταστείτε να είχε επιτεθεί σε ένα μικρό παιδί. Ο δε ανεύθυνος ιδιοκτήτης ακόμα και τώρα δεν έχει ζητήσει ένα συγνώμη και δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρων, πιθανότατα πίνει το καφεδάκι του και γελάει με το συμβάν.

Ελπίζω στην συνεργασία όλων, ώστε να μην ξανασυμβεί σε κανέναν.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer