Γεράσιμoς Παπαναστασάτος: Πρόταση για παρασημοφόρηση του υπαλληλικού αδάμαντα, Γεράσιμου Φιλιππάτου
Αυτοδιοίκηση
11/07/2022 | 11:57

Είναι κάποιοι άνθρωποι που σε αφοπλίζουν. Πραγματικά δεν μπορεί κανείς να μην σταθεί στον υπάλληλο-φαινόμενο του Δήμου Αργοστολίου, τον τεχνολόγο-τοπογράφο, Γεράσιμο Φιλιππάτο, ο οποίος υπηρετεί με ένα τρόπο ασυνήθιστο τον Δήμο.
Δεν καταλαβαίνει από ωράρια, έχει απαρνηθεί της γήινες απολαύσεις, θα λέγαμε με μια υπερβολή ότι δεν τρώει, δεν πίνει, δεν κοιμάται, αφού έχει αφιερώσει την ζωή του υπέρ του Δήμου Αργοστολίου και μόνον.

Τέτοιους ανθρώπους πρότυπα, υπεράνω συμφέροντος και ταπεινών καταστάσεων, θέλουμε και προτείνουμε στον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο που ζει αυτή την προσφορά από κοντά να μην δείξει πολιτική σεμνοτυφία, επειδή ο ανωτέρω υπάλληλος είναι υποστηρικτής του, αλλά να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο πρόταση παρασημοφόρησής του. Η κοινωνία μας χρειάζεται πρότυπα και όταν πρόκειται για αδαμάντινους δημοτικούς υπαλλήλους κανείς δεν μπορεί να πει όχι ακόμη και εάν πολιτικά διαφωνεί μαζί τους. Για παράδειγμα εγώ είμαι ΝΔ, ενώ ο κύριος Φιλιππάτος ανήκει σε άλλο χώρο, γνωστό σε όλους.

Υ.Γ. Την παραπάνω πρόταση μου την θέτω υπό δημόσια διαβούλευση και μπορούν να πάρουν θέση επί αυτής και γνωστάsite πχ kefaloniamagazine ή δημοσιολογούντες στο facebook όπως π.χ. ο Κostas Stellatos.

Υ.Γ.2 Μια άλλη ιδέα θα ήταν στα πλαίσια της τοποθέτησης των αγαλμάτων της Έφης Σπηλιώτη “Ωκεανίδων – Νηρηίδων” στο κέντρο του όμορφου αυτού συμπλέγματος να τοποθετηθεί δίπλα στην προτομή-κεφαλή του Δημάρχου μας Θεόφιλου Μιχαλάτου και μια ανάλογη κεφαλή του άξιου αυτού δημοτικού υπαλλήλου. (Για την ιδέα μου αυτή δεν διεκδικώ καμιά αμοιβή, δώστε και τα 35.000,00 ευρώ στους συμβούλους που θα πληρωθούν για να συμβουλεύσουν τον Δήμαρχό μας που ακριβώς στο Αργοστόλι θα τοποθετηθεί η ανωτέρω συλλογή).

 

 

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Δικηγόρος
Στέλεχος της δημοτικής παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer