Φεύγουν οι εκδρομείς του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς -Επιστροφή στην κανονικότητα στην Κεφαλονιά [εικόνες]
Κοινωνία
02/05/2022 | 17:18

Το νησί μας επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητά του, καθώς αναχώρησαν σήμερα για τις βάσεις τους και οι τελευταίοι από τους πραγματικά πολλούς ταξιδιώτες του Πάσχα και του τριημέρου της πρωτομαγιάς. Αύριο μάλιστα που ανοίγουν τα σχολεία αλλά και οι υπηρεσίες, που παρέμειναν κλειστές λόγω του επίσημου εορτασμού της Πρωτομαγιάς, θα επιστρέψουμε για τα καλά στην βροχερή αλλά ανοιξιάτικη καθημερινότητά μας. Αυτό βέβαια μέχρι να ξεκινήσουν οι μαζικές αφίξεις τουριστών και να αποκτήσει ο Δήμος μας και η Κεφαλλονιά εν γένει την γνωστή καλοκαιρινή τους εικόνα.

Το πλοίο από την Σάμη αναχώρησε το πρωί στις 08:10 έμφορτο από επιβάτες, αυτοκίνητα και τέσσερα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, όπως φαίνεται και από τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες που μας απέστειλε αναγνώστης μας. Ωστόσο, κοινή ήταν η διαπίστωση των ταξιδιωτών και όχι μόνο, ότι σε περιόδους μεγάλης επιβατικής κίνησης θα πρέπει να δρομολογείται μεγαλύτερο πλοίο, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ταξιδιώτες.

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε σε όλους τους ετεροδημότες και τους επισκέπτες μας καλή επιστροφή στα σπίτια και στις εργασίες τους και σύντομα να επιστρέψουν πάλι κοντά μας!

Πηγή: poulatakefalonias.gr

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer