Ευχαριστήριο της οικογένειας του εκλιπόντος, Ηλία Αποστολάτου
Κοινωνία
01/05/2022 | 11:09

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι με κάθε τρόπο, μας συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας και εκείνους που παρέστησαν στη κηδεία του πολυαγαπημένου μας.

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης την καρδιολόγο, κυρία Ζαχαριάδη Ερμιόνη για την ιατρική φροντίδα, την παρακολούθηση όλης της πορείας της υγείας του, την εξέχουσα επιστημονική της κατάρτιση και την ανθρώπινη προσέγγιση της.
Ένα θερμότατο ευχαριστώ στη χειρούργο, κυρία Θεοτοκάτου Στάμω που αν και τον γνώρισε τη τελευταία περίοδο της ζωή του, επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη κατάσταση της υγείας του. Την ευχαριστούμε για την απαράμιλλη συμπαράσταση της σε όλες τις στιγμές του μέχρι το τέλος του, το εξαίρετο ήθος και τον επαγγελματισμό της που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.
Ακόμα, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον ορθοπεδικό, κύριο Κασσιανό Γεώργιο για την προσοχή του και την προσπάθεια του να απαλύνει το πόνο του τις τελευταίες μέρες της ζωής του.
Ο καπετάνιος έφυγε και σας ευχαριστεί τον καθένα ξεχωριστά που τον αποχαιρέτησε για το μεγάλο του ταξίδι.
Τελειώνοντας, θα θέλαμε να κλείσουμε με μια ρήση του συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη. «Ο άνθρωπος όταν νιώθει πόνο είναι ζωντανός. Αλλά όταν νιώθει τον πόνο του άλλου, τότε ναι, είναι Άνθρωπος.»

Με ειλικρινή εκτίμηση και βαθιά ευγνωμοσύνη,

Η σύζυγος Μαρία
Τα τέκνα
Χρυσάνθη και Ζαΐμης Αποστολάτος

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer