Η Ρούλα άνοιξε τον φάκελο των συνεργών: Ο διάλογος από το κρατητήριο με τον Μάνο
Life
01/04/2022 | 15:30

Τη στάση που κρατά ο Μάνος Δασκαλάκης αποκάλυψε μέσα από το κρατητήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου. Στην πρώτη της συνέντευξη μέσα από το κρατητήριο, στο STAR, μίλησε για τον διάλογο που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Και τι να κάνω εγώ; Να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα;» φέρεται να της είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια η 33χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη δήλωσε επίσης πως δεν αντέχει.

«Όχι δεν αντέχω άλλο. Δεν έχουν στοιχεία. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο. Μίλησα σήμερα το πρωί με τον Μάνο. Μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά. Έχουν πέσει όλοι να με φάνε, μου είπε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας».

Ο Μάνος, σύμφωνα με την ίδια, φοβάται να μην μπει φυλακή.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις της η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε ότι:

«Έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από την κόρη μου, δεν απαντά και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, είναι εξαφανισμένος».

Έρχεται στην Αθήνα ο Μάνος

Στην Αθήνα φέρεται να μεταβαίνει ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, μαζί με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα.

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών για τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ενώ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως.

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου – Διαψεύδει η ίδια

«Το παιδί έχει δεχθεί μπουνιές στο πρόσωπο και έχει μελανιές στα πλευρά. Είδα το πρόσωπό της χτυπημένο. Δεν κοιμάται, δεν τρώει, φοβάται και πονάει πολύ. Μου είπε ότι της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν “π… ομολόγησε”. Μου χτυπούσε το τζάμι και μου φώναζε “πάρε από εδώ, δεν αντέχω άλλο”», είπε η μητέρα της 33χρονης κατηγορούμενης, τονίζοντας ότι η κόρη της είναι αθώα.

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου διέψευσε τους ισχυρισμούς αυτούς.

Πηγή: ieidises.gr

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ