Συνάντηση Διον. Λυκούδη με Αντ. Κατσιγιάννη -Τι συζητούν ανήμερα Πρωταπριλιάς;
Αυτοδιοίκηση
01/04/2022 | 13:12

Συνάντηση είχαν σήμερα το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αργοστολίου Διονύσης Λυκούδης και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο τους αντάλλαξαν απόψεις τόσο για τις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, όσο και για τα τοπικά πολιτικά δρώμενα.

Τώρα, ανήμερα Πρωταπριλιάς, ότι και να γράψουμε, θα είναι ψέμα, ωστόσο αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι οι δύο άνδρες έχουν μια ειλικρινή σχέση και κρατούν ανοιχτούς δίαυλους επικοινωνίας, ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή διαφωνούν σε ορισμένα επιμέρους θέματα.

Αξίζει: Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη δραστηριότητα του πρώην «ισχυρού άνδρα» του δήμου Κεφαλονιάς. Η παρέμβαση Λυκούδη στο δημοτικό συμβούλιο καθώς και οι συνεντεύξεις του, τις προηγούμενες ημέρες, σε «Νησί» και «Cosmos fm» αλλά και η αυριανή του παρουσία στο στούντιο του «Ionian Galaxy» σίγουρα δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη.

Σημείωση: Ο Αντώνης Κατσιγιάννης είναι από τις ψύχραιμες φωνές του νέου δημοτικού συνδυασμού του Νίκου Ανουσάκη «Αργοστόλι: Παρόν και Μέλλον»! Είναι σίγουρο ότι το επόμενο διάστημα θα διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο επικοινωνίας τόσο στον συνδυασμό Ανουσάκη όσο και στην επικοινωνία με τους πρώην συνοδοιπόρους της «Ισχυρής Κεφαλονιάς».

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer