Παραιτήθηκε η Μίνα Γαβριελάτου από Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του δήμου Αργοστολίου
Αυτοδιοίκηση
20/12/2021 | 20:46

Ερωτηματικά προκαλεί η παραίτηση της δημοτικής συμβούλου της παράταξης Μιχαλάτου κας Μινάς Γαβριελάτου από Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

Ήταν κοινό μυστικό σε όσους ασχολούνται με τα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Αργοστολίου ότι η δημοτική σύμβουλος του Θεόφιλου Μιχαλάτου κα Μίνα Γαβριελάτου ήταν εδώ και πολύ καιρό «χολωμένη» με τον επικεφαλής της και ότι κρατούσε αποστάσεις από τη πολιτική του.

Επομένως, η παραίτηση της από τη θέση της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όσο και αν η ίδια επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται φαινόμενα ..αρρυθμίας στη παράταξη Μιχαλάτου. Από τη μία ο κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς επιτίθεται στον κ. Σάμουρη και μετά τα …μαζεύει. Επίσης, ο υποστηριχτής της δημοτικής αρχής, Κώστας Ζαπάντης επιτίθενται, μέσω δημοσιευμάτων, στον κ. Αργύρη Γαβριελάτο! Τώρα ήρθε η παραίτηση της κας Γαβριελάτου από τη θέση της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής που ήταν από τα πρόσωπα που προεκλογικά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εκλογή Μιχαλάτου.

Σημείωση: Μήπως, 2,5 χρόνια από την εκλογή του στο δήμο Αργοστολίου, αρχίζει να «ξηλώνεται» το «πουλόβερ» του Θεόφιλου ή απλά είναι αρρυθμίες που μπορεί να διορθωθούν το επόμενο διάστημα;

Ο χρόνος θα δείξει…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer