Μια ιδιαίτερη τιμητική διάκριση απέσπασε το κεφαλονίτικο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο “Κορφολιά”, στον “Διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου του Λονδίνου, ( London international olive oil Copmpetitions )”. Συγκεκριμένα, έλαβε το χάλκινο μετάλλιο ποιότητας, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα ελαιόλαδα που προβλήθηκαν στον διαγωνισμό.
Το προϊόν αυτό, προέρχεται από την ευρύτερη περιοχή των Παλιών Βλαχάτων και του Καραβομύλου, παράγεται από τους αδελφούς Γεράσιμο και Γιώργο Στεφανάτο, και τυποποιείται σε φιάλες, 100 γραμμαρίων έως ενός λίτρου, στο σύγχρονο εμφιαλωτήριό τους στον Καραβόμυλο.
Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο “Κορφολιά”, μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα εστίασης καθώς και σε σούπερ μάρκετ, σε όλη τη Κεφαλονιά.
Από τη μεριά μας συγχαίρουμε τους αδελφούς Στεφανάτου, για τη πολύχρονη και εξαιρετικά επιτυχημένη ενασχόλησή τους, με την παραγωγή του “Κορφολιά”, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους και πολλές ακόμα διακρίσεις.